De 11 BESTE cadeaus voor 17-jarige meiden

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor meiden van 17 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 17-jarig meisje te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meiden vanaf 17 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 17e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenken voor meiden hebben een praktisch doeleinde voor een kind van 17 jaar, maar niet altijd. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 17-jarige meiden.

 1. Bone conduction oordopjes
 2. Make-up spiegel
 3. Tablethouder
 4. Powerbank
 5. LED-kaarsen
 6. Fjällräven rugzak
 7. Leeskussen
 8. Nintendo Switch console
 9. Buikspierwiel
 10. Ecosysteem in pot
 11. Shit Happens kaartspel
Aftershokz Aeropex - Bone conduction oordopjes rood

Deze draadloze oordopjes van Aftershokz zijn hele speciale exemplaren, het maakt namelijk gebruik van zogenaamde bone conduction technologie. Dit houdt in dat deze oordopjes niet in een oor zitten maar op het oorbot achter een oor geplaatst worden. Het voordeel hiervan is dat al het omgevingsgeluid nog te horen is en dat er geen pijnlijke oren meer ontstaan!

2. Make-up spiegel

Medisana make-up spiegel

Opmaken met make-up hoort er bij een 17-jarige meid natuurlijk ook bij, en dus is een goede make-up spiegel ook nodig! Deze make-up spiegel van Medisana heeft LED-verlichting en heeft een groot spiegeloppervlak dat zelfs tot 5x kan vergroten zodat er geen plekje wordt overgeslagen!

3. Tablethouder

Lurk tablethouder

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een tablet en een tablethouder kan dan extreem handig zijn om te hebben. Deze ergonomische tablethouder van Lurk is flexibel zodat het beeldscherm in elk gewenste hoek gedraaid kan worden. Deze houder kan ieder apparaat van 4 t/m 12.9 inch vasthouden, het is dus niet alleen voor tablets bedoeld!

4. Powerbank

Samsung Wireless Powerbank 10.000 mAh met USB-C kabel - Roze

Een powerbank is een apparaatje dat het kind van te voren op kan laden en als extra stroomvoorraad voor de vele smart devices met accu kan gebruiken. Deze 10.000mAh powerbank wordt gemaakt door Samsung en is geschikt voor alle Qi-devices. Het is dus mogelijk om draadloos apparaten op te laden, maar voor apparaten zonder deze functie is er ook een USB-optie om bedraad op te laden!

5. LED-kaarsen

Anna's Collection LED-stompkaarsen

Kaarsen zorgen altijd voor veel sfeer in een kamer maar dat is natuurlijk niet helemaal zonder gevaar. De oplossing voor dit probleem zijn de LED-stompkaarsen van Anna’s Collection. Deze set bestaat uit 3 gele kaarsen die “branden” middels LED-verlichting, ze zijn te bedienen via de bijgeleverde afstandsbediening. Deze elektrische kaarsen hebben zelfs een bewegende vlam en zijn te koop in 10 verschillende kleurvarianten!

6. Fjällräven rugzak

Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Frost Green

Fjällräven is een merk uit Zweden dat hoofdzakelijk rugzakken produceert, de producten zijn met name onder tieners erg populair. Het leuk van deze rugzakken is dat ze allemaal anders zijn, maar toch ook heel veel op elkaar lijken. Dit specifieke model komt uit de Kanken-lijn en heeft een groenachtige kleur die ze mint green hebben genoemd. Deze tas is te krijgen met verschillende inhoud en het is te koop in maar liefst 111 verschillende kleuren!

7. Leeskussen

Ella leeskussen fluweel bruin

Een leeskussen is uitermate geschikt voor iemand die graag boeken leest of films kijkt, met behulp van dit geschenk zal ze een ontspannende en ergonomisch verantwoorde houding hebben. Dit fluweel bruine leeskussen wordt gemaakt door Ella en zorgt ervoor dat ze nooit meer rug- en nekklachten krijgt!

8. Nintendo Switch console

Nintendo Switch Console

Voor iemand die vroeger met een Gameboy van Nintendo heeft gespeeld komt deze Switch-console in de verte misschien ergens bekend voor. Dat kan kloppen want deze console wordt namelijk ook gemaakt door Nintendo en het is één van de bestverkochte consoles van de laatste jaren. Doordat de Switch meerdere mogelijkheden van spelen heeft maakt het een veelzijdig apparaat dat zowel thuis als onderweg altijd en overal bespeeld kan worden!

9. Buikspierwiel

Tunturi buikspierwiel

Meiden van deze leeftijd fitnessen tegenwoordig steeds vaker, dit is een gezonde bezigheid en om haar daarbij te stimuleren is dan een buikspierwiel een prima geschenk. Dit buikspierwiel van Tunturi zorgt ervoor dat ze altijd en overal gemakkelijk en snel haar buikspieren kan trainen. Dit exemplaar bevat antisliphandvaten voor de veiligheid en wordt met een matje geleverd!

10. Ecosysteem in pot

Ecosysteem in pot

Dit is een ietwat vreemd maar daardoor zeker niet minder leuk cadeau om te geven aan een 17-jarige meid. Het is namelijk een compleet mini-ecosysteem in een glazen pot. Het terrarium is afgesloten met een kurk en het leuke daarvan is dat het zo nagenoeg onderhoudsvrij is gemaakt, het hoeft zelfs geen water te krijgen. De glazen potten worden allemaal met LED-verlichting geleverd en zijn te krijgen in met verschillende planten!

11. Shit Happens kaartspel

Goliath - Shit Happens kaartspel

Shit Happens is een kaartspel van Goliath en is speciaal “voor sukkels die geen Engels kunnen” gemaakt! Het is een hilarisch partyspel dat met 2 tot 4 spelers gespeeld moet worden. De kaarten in het spel hebben en ranking van 1 tot 100 en iedere speler krijgt 3 kaarten en worden gerankschikt van groot naar klein. Vervolgens leest de speler rechs zonder te laten zien een andere kaart voor en moet de ander proberen te raden of dit milder of erger is dan de basiskaarten. Dit spel heeft als leeftijd 18+ gekregen, maar een 17-jarige zal hier ook geen problemen mee hebben!

Wat is een goed cadeau om te schenken aan een meid van 17 jaar?

Cosmetica, kleding en andere producten die met mode te maken zijn vaak goede cadeaus om te schenken aan 17-jarige meiden. Dit is natuurlijk wel sterk afhankelijk van de interesses van haar, maar tienermeisjes van deze leeftijd zijn vaak erg veel met hun uiterlijk en persoonlijke verzorging bezig. Een andere optie is om haar een cadeaubon of geld te schenken, dat is altijd een veilige keuze!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 17-jarige meiden om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 17 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 16-jarige meiden of met cadeautips voor 18-jarige vrouwen om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met geschenken voor jongens van 17 jaar bekijken!