11 must-have cadeaus voor 17-jarige meiden

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

De zeventiende verjaardag van een meisje betekent dat ze op de vooravond van de volwassenheid staat, vol verwachting van wat de toekomst brengt. Een doordacht cadeau dat haar ambities en dromen erkent, zal haar zeker inspireren.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor 17-jarige meiden in de onderstaande lijst.

Aftershokz Aeropex - Bone conduction oordopjes rood

Deze Aftershokz oordopjes gebruiken bone conduction technologie, wat betekent dat ze niet in het oor zitten, maar op het oorbot achter het oor geplaatst worden. Hierdoor kan het omgevingsgeluid nog steeds worden gehoord en zijn pijnlijke oren verleden tijd.

2. Tablethouder

Lurk tablethouder

Deze tablethouder van Lurk is ergonomisch en flexibel, wat betekent dat het beeldscherm naar elke gewenste hoek kan worden gedraaid. De houder is geschikt voor apparaten van 4 tot 12,9 inch, dus niet alleen voor tablets. Het kan een handig cadeau zijn voor iemand die vaak met een tablet werkt.

3. Make-up spiegel

Medisana make-up spiegel

Met deze make-up spiegel van Medisana kan de meid gemakkelijk en nauwkeurig make-up aanbrengen dankzij de LED-verlichting en het grote spiegeloppervlak dat zelfs tot 5x kan vergroten. Zo is ze ervan verzekerd dat geen enkel plekje wordt overgeslagen, erg handig verjaardagscadeau om te schenken!

4. Powerbank

Samsung Wireless Powerbank 10.000 mAh met USB-C kabel - Roze

Deze powerbank van Samsung heeft een capaciteit van 10.000 mAh en is geschikt voor alle apparaten die compatibel zijn met Qi-technologie. Het is ook mogelijk om apparaten op te laden via de USB-aansluiting. Deze powerbank is handig voor onderweg, zodat het kind altijd extra stroomvoorraad heeft voor al haar smart devices met accu.

5. LED-kaarsen

Anna's Collection LED-stompkaarsen

Deze set van 3 LED-stompkaarsen van Anna’s Collection zorgt voor sfeer in een kamer zonder gevaar. Ze werken met LED-verlichting en hebben zelfs een bewegende vlam. Met de afstandsbediening kun je ze gemakkelijk bedienen. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

6. Fjällräven rugzak

Fjallraven Kanken Rugzak 16 liter - Frost Green

De Kanken rugzak is een populaire keuze onder tieners en is gemaakt door het Zweedse merk Fjällräven. Dit specifieke model heeft een groenachtige kleur die ze mint green hebben genoemd en is te krijgen met verschillende inhoud. De rugzak is verkrijgbaar in 111 verschillende kleuren en is een goede optie voor degenen die op zoek zijn naar een unieke en stijlvolle rugzak.

7. Leeskussen

Ella leeskussen fluweel bruin

Een leeskussen is een goed cadeau voor iemand die graag leest of films kijkt, omdat het helpt om een ontspannen en ergonomisch verantwoorde houding te behouden tijdens het lezen of kijken. Dit bruine leeskussen van Ella is gemaakt van fluweel en zorgt ervoor dat de gebruiker nooit meer last zal hebben van rug- en nekklachten.

8. The Lord of the Rings videogame

The Lord of the Rings Gollum

Deze videogame, The Lord of the Rings: Gollum, is geschikt voor fans van The Lord of the Rings franchise en gamers die het verhaal van de kleine Gollum willen spelen. Het is verkrijgbaar voor verschillende spelcomputers, waaronder de Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox Series X en Xbox One. Het zal voor uren aan entertainment zorgen.

9. Buikspierwiel

Tunturi buikspierwiel

Dit buikspierwiel van Tunturi is een ideale manier om je buikspieren te trainen, waar en wanneer ze maar wil. Het wiel heeft antisliphandvatten voor extra veiligheid en wordt geleverd met een matje. Dit is een leuke manier om meiden van deze leeftijd te stimuleren om te fitnessen, wat een gezonde bezigheid is.

10. Ecosysteem in pot

Ecosysteem in pot

Met dit cadeau kan een meid haar eigen mini-ecosysteem creëren in een glazen pot. Het terrarium is afgesloten met een kurk en heeft geen onderhoud nodig, zoals water geven. Het wordt geleverd met LED-verlichting en is beschikbaar met verschillende planten. Het is een leuke en unieke manier om een kleine groene oase te creëren.

11. Shit Happens kaartspel

Goliath - Shit Happens kaartspel

“Shit Happens” is een kaartspel gemaakt door Goliath voor mensen die geen Engels kunnen. Het is een hilarisch partyspel dat met 2 tot 4 spelers gespeeld kan worden. In het spel krijgen de spelers 3 kaarten met een ranking van 1 tot 100 en de spelers moeten de kaarten gerangschikt van groot naar klein. De speler rechts zonder te laten zien een andere kaart voor en de andere speler moet proberen te raden of deze kaart milder of erger is dan de basiskaarten.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.