De 11 BESTE cadeaus voor 15-jarige meisjes

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor meisjes van 15 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 15-jarig meisje te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meisjes vanaf 15 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 15e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenken voor meisjes hebben een praktisch doeleinde voor een kind van 15 jaar, maar niet altijd. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 15-jarige meisjes.

 1. Laptoptafel
 2. Draadloze oordopjes
 3. Unstable Unicorns kaartspel
 4. Muts met speakers
 5. Sporttas
 6. Make-up organizer
 7. Bureaustoel
 8. UGG sandalen
 9. Everdell bordspel
 10. Microfoon
 11. FlipBelt
Budu Laptoptafel

Een laptoptafel is ideaal als het meisje haar laptop, tablet of telefoon op bed of op de bank wil gebruiken. Deze multifunctionele laptoptafel van Budu is gemaakt van 100% duurzaam bamboehout in heeft een elegante uitstraling. De hoogte van de laptoptafel is naar wens in te stellen en ook de hoek van het tafelblad is aan te passen!

2. Draadloze oordopjes

Rolfstone Nova Sport draadloze oordopjes

Draadloze oordopjes zijn de laatste jaren erg populair geworden, in tegenstelling tot normale oordopjes hebben ze geen snoer nodig. Deze draadloze oordopjes van Rolfstone zijn uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het sporten, ze zijn namelijk zweet- en regenbestendig en vallen niet uit tijdens het sporten. De oordopjes hebben een luistertijd van ongeveer 5 uur en laden binnen 1 uur weer volledig op!

3. Unstable Unicorns kaartspel

TeeTurtle - Unstable Unicorns kaartspel

Unstable Unicorns is een strategisch kaartspel voor 2 to 8 spelers en is erg leuk om te spelen! Iedere speler begint met een baby-eenhoorn en de bedoeling is om 7 eenhoorns in de stal te krijgen, de speler die dit het eerste lukt, wint het spel. Kijk voor de volledige spelregels even op YouTube of op hun site want het is teveel om hier in een paar regels op te schrijven. Één spelletje duurt ongeveer 45 minuten.

4. Muts met speakers

Beanie met speaker

Deze muts of beanie is niet zomaar een muts, het heeft namelijk een ingebouwde bluetooth koptelefoon! Nu kan het kind dus ook als het koud is het gemak van draadloze oordopjes ervaren. De speakers en bluetooth module zijn eenvoudig te verwijderen zodat de muts gewassen kan worden!

5. Sporttas

Under Armour Undeniable 4.0 Duffle Md sporttas

Veel meiden van deze leeftijd zijn sportief bezig en een goede stevige sporttas is dan iets wat ze zeker nodig hebben! Deze sporttas van Under Armour is waterbestendig en de bodem en zijkanten zijn verstevigd zodat de tas langer meegaat. De tas is te krijgen in meerdere maten en kleuren!

6. Make-up organizer

Relaxdays Make-up Organizer

Veel jonge meiden van deze leeftijd beginnen al een aardige verzameling make-up te krijgen. Om dit allemaal een beetje te ordenen kun je haar een make-up organizer cadeau doen! Deze make-up organizer van Relaxdays bestaat uit 2 delen en biedt veel opslagruimte voor cosmetica en sieraden. Dit exemplaar is te koop in 5 verschillende kleuren en is goed betaalbaar!

7. Bureaustoel

Starrydays bureaustoel

Als het kind veel achter haar computer zit of aan een bureau werkt is het wel noodzakelijk dat ze en goede en stevige bureaustoel heeft! Deze ergonomische bureaustoel van Starrydays kan dan uitkomst bieden, het zorgt er namelijk voor dat ze altijd een goede zithouding heeft. Verder is bijna alles aan de stoel te verstellen, zodat voor iedereen de perfecte zithouding te maken is!

8. UGG sandalen

UGG Fluff Yeah sandalen

Dit schoeisel van UGG is een soort combinate van een pantoffel en een sandaal. De sandaal is gemaakt van wol en voelt heerlijk zacht aan tegen haar voeten. De sandalen zijn natuurlijk in meerdere maten te koop en bovendien zijn er ook meerdere kleuren beschikbaar voor als deze niet bevalt!

9. Everdell bordspel

White Goblin Games - Everdell - bordspel

Everdell is een bordspel dat wordt uitgegeven door White Goblin Games en was in 2021 winnaar van Het Speelgoed van Het Jaar kennersprijs! Het bordspel heeft een sprookjesachtig decor in een bos en met bosdieren en ziet er heel mooi uit. Het spel is vrij eenvoudig om te begrijpen maar om het spel te winnen is een goede timing wel erg belangrijk!

10. Microfoon

Blue Microphones Yeti microfoon

Als het meisje een eigen stream of podcast heeft of dit misschien wil gaan doen is een goede microfoon erg belangrijk. Deze USB-microfoon van Blue Microphones is prima geschikt om al die zaken en nog veel meer uit te voeren! De microfoon is binnen enkele seconden geinstalleerd en heeft een geweldige geluidskwaliteit. Dit exemplaar is in 7 verschillende kleuren te koop!

11. FlipBelt

Flipbelt

De FlipBelt is een sportriem waarin iemand gemakkelijk alle belangrijke spulletjes mee kan nemen tijdens het sporten. Met deze FlipBelt kan ze bijvoorbeeld haar telefoon, ID-kaart, geld en sleutels veilig opbergen tijdens een sportsessie. Let wel op, de FlipBelt is niet waterdicht en kies ook de juiste maat en kleur tijdens het bestellen van een exemplaar!

Wat is een goed cadeau om te schenken aan een meisje van 15 jaar?

Het schenken van goede cadeaus aan een 15-jarig meisje hangt op deze leeftijd sterk af van waar haar interesses liggen. Vaak zijn geschenken zoals bijvoorbeeld een goed leesboek, schoonheidsproducten of kleding goede opties om te geven aan een tienermeisje van deze leeftijd. Je kunt haar ook geld of een cadeaubon geven als je het echt niet weet!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 15-jarige meisjes om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 15 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 14-jarige meisjes of met cadeautips voor meiden van 16 jaar om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met geschenken voor jongens van 15 jaar bekijken!