De 11 BESTE cadeaus voor 14-jarige meisjes

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor meisjes van 14 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 14-jarig meisje te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meisjes vanaf 14 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 14e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenkideeën voor meisjes zijn speelgoed waar een kind van 14 jaar graag mee zal spelen. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 14-jarige meisjes.

 1. Rugzak
 2. Draadloze oplader
 3. Mini-cactusjes
 4. Legpuzzel
 5. Make-up spiegel
 6. Nintendo Switch console
 7. 3D-puzzel
 8. Himalaya zoutlamp
 9. Catan: Reiseditie bordspel
 10. Bruisballen
 11. Nagellakset
Kipling Seoul Rugzak

Deze stoere rood/roze rugzak van Kipling is een erg leuk exemplaar om cadeau te geven. De rugzak heeft een inhoud van 27 liter en heeft 4 compartimenten plus meerdere binnen- en buitenvakjes. Door de verstelbare gewatteerde schouderbanden zit de rugzak altijd comfortabel. Ook is deze rugzak in maar liefst 27 verschillende kleursoorten te krijgen!

2. Draadloze oplader

iMoshion draadloze oplader

Een draadloze oplader is de perfecte manier om slimme apparaten op te laden zonder ververlende kabels te gebruiken. Deze draadloze iMoshion oplader is geschikt voor alle devices die het Qi draadloos opladen ondersteunen. De onderkant bevat een antisliplaag zodat het niet zo makkelijk zal verschuiven.

3. Mini-cactusjes

Mini-cactusjes

Als het kind groene vingers heeft is het geven van plantjes misschien een leuke optie. Deze supermix bevat 10 verschillende cactusjes en vetplantjes en hebben verder weinig verzorging nodig. Ook worden ze geleverd samen met een flesjes plantenvoeding om haar op weg te helpen!

4. Legpuzzel

Educa Borràs Symbolen van de Wereld puzzel

Als het meisje graag puzzelt en creatief bezig is mag een legpuzzel van het bedrijf Educa Borràs niet ontbreken! Deze specifieke puzzel bevat de “Symbolen van de Wereld” en is van erg hoge kwaliteit. De legpuzzel bevat 2000 puzzelstukjes en wordt geleverd met puzzellijm zodat het gelijk in elkaar gelijmd kan worden!

5. Make-up spiegel

Melodii ML10X make-up spiegel

Meiden van deze leeftijd maken zich vaak al op met make-up, en dan hebben ze natuurlijk ook een goede make-up spiegel nodig om alles goed te zien! Deze ML10X make-up spiegel van Melodii is niet zomaar een spiegel, het bevat namelijk Tru-Daylight verlichting en heeft een vergrootfunctie om alles 10x groter te maken! De spiegel kan 360° graden draaien en is te bevestigen op ieder vlakke ondergrond!

6. Nintendo Switch console

Nintendo Switch Console

Een Nintendo Switch console is natuurlijk een cadeau waaraan een prijskaartje hangt, het is zeker geen goedkoop cadeau te noemen! Maar dit is waarschijnlijk wel één van de beste geschenken die je een kind van deze leeftijd kan geven. Deze console heeft meerdere modes om in te spelen, zo kan het gewoon thuis op een tv worden aangesloten maar het heeft bijvoorbeeld ook een hand-held modus. De Nintendo Switch is de bestverkochte console van de laatste jaren en is extreem populair onder zowel jong als oud!

7. 3D-puzzel

Wrebbit Neuschwanstein Kasteel 3D-Puzzel

Als het meisje verzot is op puzzelen is het geven van een 3D-puzzel echt aan te raden, ze zal het geweldig vinden! Deze 3D-puzzel van Wrebbit is gebaseerd op het Neuschwanstein Kasteel dat in het echt in Duitsland staat. De 3D-puzzel bestaat uit 890 puzzelstukjes en wordt geleverd met een gedetailleerde handeiding!

8. Himalaya zoutlamp

Trendup Himalaya zoutlamp

Deze Himalaya zoutlamp van Trendup verlicht een kamer van oranje-roze licht en ziet er erg sfeervol uit. Als deze zoutlamp brandt ontstaat er een chemische reactie waardoor er een speciale coating op het zoutstuk ontstaat. Deze coating verspreidt negatief geladen ionen en hebben een zuiverend en neutraliserend effect op mensen!

9. Catan: Reiseditie bordspel

999 Games - Catan: Reiseditie Bordspel

Catan (Kolonisten van Catan) is een erg populair bordspel dat door 999 Games wordt uitgegeven in Nederland. Deze reiseditie is een compactere versie van het normale spel, alleen alle spelonderdelen zijn in kleiner formaat. In principe zijn de spelregels exact hetzelfde als de normale versie, alleen de opbouw van het speelbord is iets anders.

10. Bruisballen

Timmers Trading bruisballen

Bruisballen (bath bombs) zijn voor iedereen heerlijk om aan het einde van een lange dag tijdens een badsessie te gebruiken. Een warm bad samen met een bruisbal zorgt ervoor dat de huid gereinigd wordt en het zorgt voor optimale ontspanning door alle lekkere aroma’s die erin verwerkt zitten! Deze bruisballen van Timmers Trading zijn in verpakkingen van verschillende groottes te koop.

11. Nagellakset

Coscelia nagellakset

Deze uigebreide nagellakset van Coscelia is ideaal voor een meisje om te starten met nail art! De nagellakset bevat alles wat ze nodig heeft om eindeloos te experimenteren met nagellak en alles wat daarbij komt kijken. Ook zit er in deze set een speciale sneldroger zodat de nagellak die is aangebracht snel droog kan worden!

Wat is een goed cadeau om te schenken aan een meisje van 14 jaar?

Hét perfecte cadeau voor een 14-jarige meisje bestaat niet meer op deze leeftijd, daarvoor lopen hun interesses te veel uiteen. Maar meestal wordt het schenken van cadeaus zoals bijvoorbeeld sieraden, cosmetica, of een leuk bordspel zeker nog gewaardeerd door een tienermeisje van deze leeftijd. Als je het echt niet weet kun je haar ook een cadeaubon of geld schenken, dan zit je altijd goed!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 14-jarige meisjes om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 14 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 13-jarige meisjes of met cadeaus voor meisjes van 15 jaar om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met speelgoed voor jongens van 14 jaar bekijken!