11 verrassende cadeaus voor 14-jarige meisjes

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

De veertiende verjaardag van een meisje staat vaak in het teken van zelfontdekking en het ontwikkelen van een eigen stijl. Een cadeau dat haar unieke persoonlijkheid viert en ondersteunt, is bijzonder betekenisvol.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor 14-jarige meisjes in de onderstaande lijst.

iMoshion draadloze oplader

Deze draadloze oplader van iMoshion is ideaal voor het opladen van alle Qi-compatibele apparaten zonder gebruik te hoeven maken van vervelende kabels. De onderkant is voorzien van een antisliplaag om te voorkomen dat het apparaat tijdens het opladen verschuift.

2. Rugzak

Kipling Seoul Rugzak

Deze rugzak van Kipling is een ideaal verjaardagscadeau voor meiden van deze leeftijd. Het heeft een ruime inhoud van 27 liter, met vier compartimenten en meerdere vakjes voor opbergen. De gewatteerde, verstelbare schouderbanden zorgen voor comfortabel dragen. De rugzak is verkrijgbaar in 27 verschillende kleuren, waaronder rood en roze.

3. Mini-cactusjes

Mini-cactusjes

Deze supermix van cactusjes en vetplantjes is een leuke cadeauoptie voor kinderen met groene vingers. De planten hebben weinig verzorging nodig en worden geleverd met een flesje plantenvoeding om haar op weg te helpen. De mix bevat 10 verschillende soorten.

4. Legpuzzel

Educa Borràs Symbolen van de Wereld puzzel

Als het kind van puzzelen en creatief bezig zijn houdt, is een legpuzzel van Educa Borràs een leuke optie! Deze specifieke puzzel, met 2000 stukjes, bevat de “Symbolen van de Wereld” en is van hoge kwaliteit. De puzzel wordt geleverd met puzzellijm, zodat het direct na het voltooien in elkaar geplakt kan worden.

5. Make-up spiegel

Melodii ML10X make-up spiegel

Deze ML10X make-up spiegel van Melodii is een handig hulpmiddel voor het opmaken van meisjes van deze leeftijd. Het beschikt over Tru-Daylight verlichting en een vergrootfunctie, zodat alles goed te zien is. De spiegel kan 360° graden draaien en kan op elke vlakke ondergrond worden bevestigd.

6. Nintendo Switch videogame

Mario Kart 8 Deluxe - Nintendo Switch

Mario Kart 8 Deluxe” is een videogame van Nintendo die geschikt is voor de Nintendo Switch. Het spel is razend populair onder kinderen en volwassenen, hoewel het al in 2017 is uitgebracht. Als je een Nintendo Switch hebt, is dit een leuk cadeau om te geven.

7. 3D-puzzel

Wrebbit Neuschwanstein Kasteel 3D-Puzzel

Als het kind houdt van puzzelen, dan is een 3D-puzzel van Wrebbit een geweldig cadeau! Deze 3D-puzzel is gebaseerd op het Neuschwanstein Kasteel in Duitsland en bevat 890 puzzelstukjes. Er wordt ook een gedetailleerde handleiding meegeleverd.

8. Himalaya zoutlamp

Trendup Himalaya zoutlamp

Deze Himalaya zoutlamp van Trendup is een mooie aanvulling op de sfeer van een kamer. Het oranje-roze licht is rustgevend en als de lamp brandt, ontstaat er een chemische reactie die een speciale coating op het zoutstuk creëert. Deze coating verspreidt negatief geladen ionen die een zuiverend en neutraliserend effect hebben op mensen.

9. Catan: Reiseditie bordspel

999 Games - Catan: Reiseditie Bordspel

Catan, ook bekend als “Kolonisten van Catan”, is een bordspel dat door 999 Games in Nederland wordt uitgegeven. Het spel is erg populair onder spelers van alle leeftijden. Deze reiseditie is een compactere versie van het originele spel, met alle spelonderdelen in kleiner formaat. De spelregels zijn hetzelfde als de normale versie, maar de opbouw van het speelbord is iets anders.

10. Bruisballen

Timmers Trading bruisballen

Een bruisbal, ook wel bath bomb genoemd, is een heerlijke manier om te ontspannen tijdens een badsessie. Deze bruisballen van Timmers Trading bevatten lekkere aroma’s en helpen bij het reinigen van de huid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgroottes.

11. Nagellakset

Coscelia nagellakset

Deze nagellakset van Coscelia bevat alles wat nodig is om te starten met nail art en te experimenteren met verschillende kleuren en effecten. De set bevat ook een sneldroger om de nagellak snel te laten drogen. Perfect voor meiden die graag met nagellak bezig zijn!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.