De 11 BESTE cadeaus voor 12-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 12 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 12-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 12e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 12-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 12-jarige meisjes.

Indexr 3D-pen

Met deze 3D-pen kan een kind 3D-tekeningen maken, wat betekent dat ze de hoogte, breedte en zelfs diepte kan aanpassen. De pen wordt geleverd met 29 meter aan filament in verschillende kleuren. Zo kunnen kinderen hun creativiteit en logisch denkvermogen versterken terwijl ze leuke tekeningen maken.

2. Draadloze oordopjes

Yapa Electronics draadloze oordopjes

Met deze set van Yapa Electronics heeft het meisje draadloze oordopjes in een mooie roze kleur. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en werken via Bluetooth. De batterijduur van deze oordopjes is ongeveer 26 uur en binnen 1-1,5 uur zijn ze weer volledig opgeladen. Handig om te hebben voor het gebruik met elektronische apparaten.

3. LED-tafellamp

Bonsaiboom tafellamp

Dit is een leuke LED-tafellamp in de vorm van een bonsaiboompje van Vulpes Goods. Het is een leuk verjaardagscadeau voor een meisje om op haar bureau te zetten. De takken van de lamp kunnen naar wens worden gebogen om de vorm aan te passen. De lamp werkt op 3 AA-batterijen of kan via een USB-aansluiting worden opgeladen.

4. Bonsaiboompje

Qubis Bonsai Starters Kit

Deze bonsai-startset van Qubis is perfect voor kinderen die graag in de natuur zijn of die meer willen weten over het opkweken van bonsaiboompjes. De set bevat alles wat ze nodig heeft, inclusief een uitgebreid stappenplan waarmee ze alles zelf kunnen doen. Het is een leerzame en leuke manier om in contact te komen met de natuur!

5. Lost Cities: Het Kaartspel

999 Games - Lost Cities: Het Kaartspel

“Lost Cities: Het Kaartspel” is een tactisch uitdagend kaartspel dat wordt uitgegeven door 999 Games. Het is bedoeld voor twee spelers en omvat eenvoudige spelregels met veel mogelijkheden. Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door het verzamelen van verschillende series kaarten. Er is ook een element van geluk bij dit spel betrokken.

6. What Do You Meme? Familie kaartspel

Megableu - What Do You Meme? Familie

“What Do You Meme?” is een populaire partyspel dat nu ook beschikbaar is in een speciale familie-editie en in het Nederlands. Het kaartspel is volledig gericht op humor en bevat meer dan 300 tekst- en fotokaarten waarmee spelers combinaties moeten maken. Degene met het leukste setje wint een punt, en de speler die als eerste het vereiste aantal punten behaalt is de winnaar van de avond.

7. Rolschaatsen

Nijdam Retro Swirl Rolschaatsen

Rolschaatsen zijn weer helemaal terug bij de jeugd en zijn erg populair onder kinderen. Deze Retro Swirl rolschaatsen van Nijdam hebben een retro uiterlijk en comfortabele schoenen die de enkels en voeten goed ondersteunen. Zorg ervoor dat je de juiste maat kiest voor het kind. Dit is een van de sportiefste cadeaus voor meiden om te schenken.

8. Powerbank

Fresh n Rebel - Powerbank

Deze Fresh n Rebel powerbank is een handige stroomvoorziening voor kinderen van deze leeftijd, vooral omdat veel apparaten tegenwoordig op accu’s werken. De roze powerbank heeft een capaciteit van 6000 mAh en duurt ongeveer 3,5 uur om volledig op te laden via de USB-C aansluiting.

9. Slimme waterfles

Hidrate Spark Straw slimme waterfles

Deze slimme waterfles van Hidrate is een handige manier om ervoor te zorgen dat kinderen voldoende water drinken. De fles heeft een knipperend lampje dat het kind eraan herinnert wanneer het weer tijd is om te drinken. Dit is belangrijk voor het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

10. Codenames bordspel

White Goblin Games - Codenames bordspel

Het doel van Codenames is om zo snel mogelijk de juiste kaarten te raden op basis van hints gegeven door de teamaanvoerder. Het spel wordt gespeeld in twee teams, waarbij 25 kaarten op tafel worden gelegd. Sommige van de kaarten horen bij het ene team, terwijl andere kaarten bij het andere team horen. Alleen de teamaanvoerders weten welke kaarten bij hun team horen. De rest van de teamleden moeten de juiste kaarten raden door middel van hints die door de teamaanvoerder worden gegeven.

11. PopSocket

PopSockets PopGrip

De PopSocket is een handig accessoire voor een smartphone dat dient als standaard, zodat je gemakkelijk video’s kunt kijken en met één hand berichten kunt sturen. Deze PopSocket is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en er zijn vele andere modellen beschikbaar.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 12 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 12-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 12 jaar oud.

Kuddegedrag

Kuddegedrag

Klik op afbeelding voor info

BEEDZ Art Frida Kahlo 5000

BEEDZ Art - Frida Kahlo 5000

Klik op afbeelding voor info

Robin Hood

999 Games Robin Hood

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 12 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 12-jarig kind te schenken.