De 11 BESTE cadeaus voor 12-jarige meisjes

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor meisjes van 12 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 12-jarig meisje te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor meisjes vanaf 12 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 12e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenkideeën voor meisjes zijn speelgoed waar een kind van 12 jaar graag mee zal spelen. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 12-jarige meisjes.

 1. 3D-pen
 2. Draadloze oordopjes
 3. LED-tafellamp
 4. Bonsaiboompje
 5. Lost Cities: Het Kaartspel
 6. What Do You Meme? Familie kaartspel
 7. Rolschaatsen
 8. Powerbank
 9. Slimme waterfles
 10. Codenames bordspel
 11. PopSocket
Indexr 3D-pen

Tekenen in 2D is natuurlijk al erg leuk een leerzaam voor een kind om te doen, maar tekenen in 3D is nog leuker voor haar! Met deze pen kan een kind dus 3D-tekeningen maken, dat wil zeggen dat ze de hoogte, breedte en zelfs diepte in kunnen gaan en geen ouderwets A4-tje meer nodig hebben! Deze set wordt geleverd met maar liefst 29 meter aan filament in verschillende kleuren.

2. Draadloze oordopjes

Yapa Electronics draadloze oordopjes

Veel elektronische apparaten gebruiken tegenwoordig oordopjes en deze mooi set roze draadloze oordopjes van Yapa Electronics is dan ook erg handig om te hebben. Deze draadloze oortjes werken op bluetooth en zijn uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Ze hebben een batterijduur van ongeveer 26 uur en binnen 1-1,5 uur zijn ze weer volledig opgeladen!

3. LED-tafellamp

Vulpes Goods bonsaiboom tafellamp

Dit bonsaiboompje is eigenlijk een LED-tafellamp en is erg leuk voor een 12-jarig meisje om op haar bureau neer te zetten! Door de takken te buigen van deze LED-tafellamp van Vulpes Goods is de vorm volledig naar wens aan te passen. Deze lamp werkt op 3 AA-batterijen maar is ook op te laden via een USB-aansluiting!

4. Bonsaiboompje

Qubis Bonsai Starters Kit

Als het meisje van de natuur houdt of je wilt haar hiermee kennis laten maken dan is deze bonsai-startset van Qubis een goede optie. Met deze set kan ze gemakkelijk beginnen met het opkweken van haar eigen bonsaiboompjes. Het bevat een uitgebreid stappenplan zodat ze het volledig zelf allemaal kan doen zonder hulp!

5. Lost Cities: Het Kaartspel

999 Games - Lost Cities: Het Kaartspel

Lost Cities: Het Kaartspel is een spel dat wordt uitgegeven door 999 Games. Het kaartspel heeft eenvoudige spelregels maar heeft wel veel mogelijkheden en is tactisch erg uitdagend! Het kaartspel is bedoeld voor 2 spelers en er komt ook een portie geluk bij kijken om te winnen. De bedoeling is om de verschillende series kaarten te verzamelen en hiermee zoveel mogelijk punten te verzamelen.

6. What Do You Meme? Familie kaartspel

Megableu - What Do You Meme? Familie

What Do You Meme? is een van de bestverkochte partyspellen van de laatste jaren, en het is dus nu ook beschikbaar in een speciale familie-editie én in het Nederlands! Het is een kaartspel vol humor en bevat meer dan 300 tekstkaartjes en fotokaartjes waarmee de spelers combinaties moeten maken. Degene die het leukste setje heeft gemaakt wint een punt, en de speler die als eerste het vereiste aantal punten haalt is de meme-koning van de avond!

7. Rolschaatsen

Nijdam Retro Swirl Rolschaatsen

Rolschaatsen zijn bij de jeugd alweer een tijdje helemaal terug van weggeweest en is weer een erg populaire activiteit onder kinderen! Deze Retro Swirl rolschaatsen van Nijdam hebben een retro look en comfortabele schoenen die de enkels en voeten goede ondersteuning bieden. Let er wel op dat je de juiste maat voor haar selecteert!

8. Powerbank

Fresh n Rebel - Powerbank

Veel apparaten werken zelfs voor kinderen van deze leeftijd tegenwoordig op stroom via accu’s. Doordat de accu’s ook leegraken kan het hebben van een extra stroomvoorziening in de vorm van een powerbank erg handig zijn. Deze roze 6000 mAh USB-C powerbank van Fresh n Rebel doet er 3,5 uur over om volledig op te laden!

9. Slimme waterfles

Hidrate Spark Straw slimme waterfles

Voor mensen en zeker ook voor kinderen is het belangrijk om elke dag voldoende water te drinken, dit is belangrijk zodat het lichaam afvalstoffen goed af kan voeren. Deze slimme waterfles van Hidrate is een geweldige oplossing om genoeg te drinken op een dag. Doormiddel van een knipperend lampje wordt het kind er aan herinnerd wanneer ze weer moet drinken!

10. Codenames bordspel

White Goblin Games - Codenames bordspel

Codenames is een bordspel van White Goblin Games en het spel wordt gespeeld in 2 teams en er worden 25 kaartjes op tafel gelegd. Sommige van deze kaarten horen bij het ene team en sommige horen bij het andere team, alleen de teamaanvoerders weten welke dit zijn. Doormiddel van bepaalde hints raden de rest van de teamleden welke kaartjes er liggen. Kijk voor de uitgebreide spelregels even een YouTube tutorial vóór het spelen!

11. PopSocket

PopSockets PopGrip

Een PopSocket is een handig dingetje wat functioneert als standaard voor een smartphone zodat ze altijd en overal gemakkelijk video’s kan kijken. Ook kan er door een PopSocket berichten met één hand worden gestuurd. Deze PopSocket is te krijgen in 7 verschillende kleuren maar er zijn vele andere modellen te koop!

Wat zijn de kenmerken van een meisje van 12 jaar?

Een meisje van 12 jaar zit in de pubertijd en heeft nu een sterke eigen mening. Hieronder staan enkele kenmerken waar je een 12-jarig meisje aan kunt herkennen.

 • Zit in pubertijd
 • Zit (meestal) op middelbare school
 • Sterke eigen mening
 • Redelijk realistisch
 • Snapt consequenties enigszins

Welk speelgoed geef je cadeau aan meisje van 12 jaar?

Meisjes van 12 jaar zullen steeds minder met speelgoed spelen maar er zijn nog wel wat cadeaus die gewaardeerd zullen worden. Tienermeiden van deze leeftijd vinden het vaak nog wel leuk om met bijvoorbeeld een 3d-pen, bordspel of rolschaatsen te spelen.

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 12-jarige meisjes om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 12 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 11-jarige meisjes of met cadeaus voor meisjes van 13 jaar om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met speelgoed voor jongens van 12 jaar bekijken!