De 11 BESTE cadeaus voor 11-jarige meisjes

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 11 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 11-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 11e verjaardag van een meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 11-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 11-jarige meisjes.

Fujifilm Instax Mini 11 instant camera bundel

Met deze Fujifilm Instax Mini 11 instant camera kan het meisje haar selfies op echte foto’s afdrukken. Deze camera is speciaal gemaakt voor mensen die graag selfies maken, zo kan ze haar foto’s op een andere manier bewaren dan alleen digitaal.

2. Flamingo neonlamp

Wanxing flamingo neon lamp

Deze neonlamp in de vorm van een flamingo is een leuke decoratie voor de slaapkamer van een meisje. Het voordeel van de lamp is dat het op batterijen werkt, wat betekent dat het op elke gewenste locatie in het huis geplaatst kan worden. De lamp is 29,5 cm hoog en batterijen zijn niet inbegrepen.

3. Karaokeset

Vonyx SBS50W karaokeset wit

Deze Vonyx SBS50W karaokeset is ideaal om te zingen met vrienden en is ook nog eens mobiel dankzij de ingebouwde accu. De set is voorzien van een microfoon en zelfs een discobal voor extra feestelijkheid. Zingen is leuk en gezond, dus met deze karaokeset er samen met vrienden genoten worden van dit leuke tijdverdrijf.

4. Haarkrijt

Jollify haarkrijt kinderen

Dit haarkrijt van Jollify is speciaal ontwikkeld voor kinderen en bevat geen gifstoffen, dus het is veilig om te gebruiken. Deze set heeft 10 verschillende kleuren haarkrijt en wordt geleverd met kammetjes om gemakkelijk aan te brengen. Het haarkrijt is eenvoudig uit te wassen met één wasbeurt.

5. Knikkerlabyrint

ThinkFun Gravity Maze - Breinbreker

Dit Gravity Maze knikkerlabyrint van ThinkFun is een leuk verjaardagscadeau en bestaat uit 60 uitdagingen om het logisch denken en voorstellingsvermogen te testen. Het bevat 4 niveaus, zodat spelers van alle niveaus het spel kunnen spelen. Het spel bestaat uit transparante knikkerlabyrinten en metalen knikkers die door het kind gebruikt worden om een weg te banen. Het is een leuke manier om het denkvermogen te oefenen.

6. Tekendoos

Timmers Trading tekendoos

Deze tekendoos van Timmers Trading bevat 251 onderdelen en is een perfect cadeau voor de creatieve kinderen. De set heeft alles wat nodig is om tekenen met kleurpotloden en/of waskrijt mogelijk te maken. Het bevat ook accessoires zoals een puntenslijper en een liniaal. Laat het kind zijn of haar creativiteit de vrije loop met deze uitgebreide tekendoos.

7. LED-handschoenen

Wantohave LED-handschoenen

Met deze LED-handschoenen van Wantohave kun je tijdens feestjes of dansoptredens opvallen, of gebruiken tijdens de winter om je handen warm te houden! De handschoenen zijn voorzien van LED-verlichting en worden geleverd met batterijen die gemakkelijk te vervangen zijn.

8. De Crew kaartspel

999 Games - De Crew kaartspel

“De Crew” is een kaartspel van 999 Games dat in 2020 de prijzen van Speelgoed van het Jaar en Nederlandse Spellenprijs – Kenners verkiezingen heeft gewonnen. Het doel van het spel is om 50 missies te voltooien, die bestaan uit één of meerdere opdrachten of voorwaarden. Spelers moeten samenwerken om de missies te voltooien en winnen of verliezen samen als team.

9. Experimenteerset

Grafix experimenteerset

Deze experimenteerset van Grafix laat meisjes toe om hun eigen schoonheidsproducten te maken. Ze kunnen 4 verschillende producten maken, waaronder parfum, lippenbalsem, nagellak en bruisballen voor in bad. De set bevat alles wat ze nodig hebben en is zowel leuk als leerzaam.

10. LED-spaakverlichting

LED-spaakverlichting

Met deze set LED-spaakverlichting kun je de fiets van het meisje opvrolijken met 30 verschillende patronen in 7 kleuren! De verlichting heeft zelfs een bewegingssensor, zodat het vanzelf aan- of uitgaat. De verlichting is waterdicht en een leuke toevoeging aan de fiets!

11. 3D-puzzel

Ravensburger Vrijheidsbeeld 3D-puzzel

Puzzelen is een leuke en leerzame activiteit voor kinderen van deze leeftijd. Deze 3D-puzzel van Ravensburger, met echte LED-verlichting, toont het Vrijheidsbeeld in New York en bestaat uit 108 puzzelstukjes. Het is een uitdaging voor het logisch denken en de concentratie van het kind.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 11 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 11-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 11 jaar oud.

Robin Hood

999 Games Robin Hood

Klik op afbeelding voor info

Rear Mirror Puzzel Verkeersdrukte

Rear Mirror Puzzel Verkeersdrukte

Klik op afbeelding voor info

Stella

Stella bordspel

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor meisjes van 11 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 11-jarig kind te schenken.