De 11 BESTE cadeaus voor 1-jarige meisjes

Geüpdatet op 27 mei 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor meisjes van 1 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 1-jarig meisje!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 1e verjaardag van een baby meisje. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 1-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 1-jarige meisjes.

Baby Born babypop

De Baby Born pop van Zapf Creation is een leuk verjaardagscadeau voor een meisje van 1 jaar oud. De pop is ongeveer 30 cm groot en heeft een roze mutsje en een roze romper aan. Baby Born poppen zijn sinds hun introductie in 1991 een populaire speelgoedoptie en zijn nog steeds zeer geliefd.

2. Hamerbankje

Little Dutch hamerbank

Het Little Dutch hamerbankje is houten speelgoed dat speciaal ontworpen is om de hand- en oogcoördinatie van kinderen te verbeteren. Het bankje is gemaakt van hout en heeft een roze kleur. De bedoeling is dat het kind de staafjes door het bankje slaat met een hamer en vervolgens het bankje om kan draaien om opnieuw te beginnen. Het is leuk en educatief Montessori speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud.

3. Stapelspeelgoed

Fisher-Price stapelblokken

Dit stapelspeelgoed van Fisher-Price is een leuk cadeau voor een kind. Het bestaat uit vijf blokken met verschillende kleuren die op elkaar of naast elkaar gestapeld kunnen worden. Er staan iconen op de blokken, zoals cijfers, figuren en vormpjes, wat helpt om de hand- en oogcoördinatie van het kind te ontwikkelen.

4. Loopwagen

VTech loopwagen roze

Deze loopwagen van VTech in roze kleur is speciaal gemaakt voor kinderen van deze leeftijd. Het is bedoeld als ondersteuning om de eerste stapjes te zetten. Het activiteitenpaneel zal het kind urenlang bezig houden met allerlei leuke geluiden, kleuren en spelletjes.

5. Badspeelgoed

Nûby badspeelgoed octopus

Deze octopus van Nûby is een speelgoed dat bedoeld is voor gebruik in bad. Het heeft drijvende eigenschappen en komt met drie ringen die over de tentakels van de octopus gegooid kunnen worden. Het doel is om de ringen op de tentakels van de octopus te gooien. Dit badspeelgoed is leuk voor kinderen om mee te spelen en helpt bovendien bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie.

6. Speelgoedservies

Fisher-Price speelgoedservies

Dit speelgoedservies van Fisher-Price is ideaal om kinderen te laten leren tellen en beleefdheidsvormen, zoals alstublieft en dankjewel, te gebruiken. Het theepotje zingt zelfs en maakt schenkgeluiden! Zoals we gewend zijn van Fisher-Price, is dit weer een leuk en educatief speelgoed voor kinderen.

7. Scoot & Ride loopfiets

Scoot and Ride roze loopfiets

Een leuk cadeau voor een kind dat aan het leren is om te lopen en zijn evenwicht te behouden is een loopfiets van Scoot & Ride. Dit buitenspeelgoed is ook te gebruiken als step, dus het is een duurzame keuze die meegroeit met het kind.

8. Speelfiguur

VTech Zoef Zoef Dieren Hugo Hamster speelfiguur

Deze speelfiguur van VTech heet Hugo de Hamster en is bedoeld om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met het dierenrijk. Als ze op het hoofdje van de hamster drukken of het bewegen, zullen er verschillende geluidseffecten, zinnetjes en liedjes te horen zijn. Deze speelfiguur is één van de twaalf varianten van verschillende dieren die beschikbaar zijn.

9. Sterrenprojector

Chicco Next 2 First Dreams Stars sterrenprojector roze

Met deze sterrenprojector van Chicco kun je het slaapkamer van een kind veranderen in een magische sterrenhemel. Als het kind huilt, activeert de projector automatisch verschillende geluidseffecten en lichteffecten om het te helpen rustig te worden en in slaap te vallen. De projector is gemakkelijk aan het bed te bevestigen.

10. Knuffelhaas Hoppie

Steiff knuffelhaas Hoppie

Steiff is een bekend merk uit Duitsland dat voornamelijk knuffels maakt. Knuffelhaas Hoppie is een knuffel van 28 cm hoog en is onderdeel van de Cuddly Friends-serie van Steiff. De knuffel is gemaakt van zachte pluche stof en biedt een levenslange vriendschap voor kinderen.

11. Houten steekpuzzel

Goki houten steekpuzzel

Deze houten steekpuzzel van Goki is speciaal ontworpen voor jonge kinderen om op een speelse manier te leren puzzelen en om kennis te maken met de wereld van de dieren. De puzzel is gemaakt van hout en heeft afbeeldingen van verschillende diertjes op de stukjes.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 1 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 1-jarige meisjes om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 1 jaar oud.

Cry Babies Dressy Coney huilpop

Cry Babies Dressy Coney huilpop

Klik op afbeelding voor info

SmartMax My First Acrobats

SmartMax - My First Acrobats

Winnaar 2021 - Klik op afbeelding voor info

Bing Knuffelkonijn

Bing - Knuffelkonijn

Winnaar 2021 - Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 1 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 1-jarig kind te schenken.