De 11 BESTE cadeaus voor een meester

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een meester? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een onderwijzer!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van afscheidscadeaus die geschikt zijn om te geven aan een meester. Kinderen geven vaak een afscheidscadeau aan een leraar op het einde van het schooljaar of als ze afscheid nemen van elkaar op een ander moment. Het is een manier om de onderwijzer te bedanken voor zijn inzet en begeleiding en om de band met de leraar te laten voortduren. Het is ook een leuke manier om te laten zien dat kinderen de leraar waarderen en om hun dankbaarheid te tonen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor een meester.

Mok voor meester

Waarschijnlijk wordt de meester overspoeld met koffiemokken, maar we kunnen dit geschenk voor de meester toch ook niet uit deze lijst houden omdat het gewoon zo leuk is om aan hem te geven!

2. Metalen bladwijzer

Metalen bladwijzer

Een ideaal cadeau voor de meester is misschien wel een metalen bladwijzer, zo weet hij altijd waar hij is gebleven met lezen in een boek. Zeer goed betaalbaar en bovendien ook nog eens een vrij uniek product!

3. Schrijfmap

Schrijfmap

Goed schrijfgerei is uiteraard onmisbaar voor een leraar, daarom kan een mooie nieuwe schrijfmap een leuk geschenk voor hem zijn. Een product dat zeer nuttig is en zal zeker gewaardeerd worden!

4. Balpen

Balpen

Ouderwetse balpennen zijn natuurlijk ook nog steeds nodig voor een meester, al is het alleen maar om aantekeningen te maken. Prima om cadeau te doen als afscheidscadeau voor de meester, zeer betaalbaar ook!

5. Chocoladecadeau

Chocoladecadeau

In een chocoladecadeau zitten meestal heel veel verschillende soorten lekkere chocolaatjes om van te smullen. Dit is een geschenk voor de echte zoetekauw en zal binnen mum van tijd opgegeten zijn!

6. Reisbeker

Reisbeker

Een reisbeker is zeer handig voor iemand die in de ochtend geen tijd heeft om rustig een kopje koffie of thee te drinken. Met een reisbeker kan onderweg veilig en goed een warme drank meegenomen en genuttigd worden!

7. Kaasmes

Kaasmes

Een goed en bovenal scherp kaasmes is voor een echte kaasliefhebber een must! Niets is zo vervelend als kaas snijden met een versleten en/of bot kaasmes. Kies een mooi exemplaar uit en je hebt een prima geschenk te pakken!

8. Eastpak etui

Eastpak Etui

Etuis zijn zelfs in deze tijd nog steeds zeer nuttig om allerlei schrijgerei in op te bergen. Eastpak staat al vele jaren bekend om de kwaliteitsproducten die zij leveren, dit is met hun etuis niet anders!

9. Plakbandhouder

Plakbandhouder

Wederom een zeer nuttig product om als geschenk aan de leraar te schenken, we hebben het natuurlijk over een plakbandhouder. Behoeft verder geen uitleg meer, de meester kan er weer lustig op los plakken met een nieuwe plakbandhouder!

10. Broodtrommel

Broodtrommel

In dit geval kan een broodtrommel twee verschillende producten betekenen. Je kunt ervoor kiezen om een draagbare broodtrommel voor de lunch (lunchbox) aan te schaffen, maar je kunt ook een broodtrommel voor thuis kopen waarin het brood in opgeslagen wordt!

11. Grafietpotloden

Grafietpotloden

Grafietpotloden zijn ook weer een product dat iedere meester zou moeten hebben als schrijfgerei. Het is een cadeau zonder opsmuk en uiteraard ook weer erg praktisch om te geven!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor de meester?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met onderwijzers te maken hebben.