De 11 BESTE cadeaus voor een 70-jarige man

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 70 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 70-jarige man!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een man van 70 jaar. Of het nu een feestdag, verjaardag of een andere speciale gebeurtenis is, doe inspiratie op met deze geweldige cadeau-ideeën om te geven aan de man in kwestie! Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 70-jarige mannen.

Doro HandleEasy 321rc universele afstandsbediening

Deze universele afstandsbediening werkt voor bijna iedere tv of stereo-installatie. De normale afstandsbedieningen bevatten tegenwoordig heel veel kleine knopjes waarvan de meeste toch niet gebruikt worden. Dit exemplaar bevat alleen de 7 meest gebruikt knopjes, wel zo makkelijk!

2. Manchetknopen

Hoxtons London manchetknopen

Deze manchetknopen in de stijl van Hoxton London zijn gemaakt van sterling zilver en wordt geleverd in een luxe geschenkdoos. Ze hebben een rechthoekige vorm met strepen die op grijze kattenogen lijken. Bekijk ook ons artikel met luxueuze geschenken voor heren voor vergelijkbare cadeaus.

3. Videodeurbel

Eufy by Anker videodeurbel

Met deze slimme videodeurbel van Eufy by Anker is het mogelijk om overal vandaan te zien wie er voor de deur staat. In realtime kan er dan met de bezoekers worden gepraat, maar ook vooraf ingestelde reacties zijn mogelijk. De videodeurbel werkt op batterijen en die gaan bij normaal gebruik zo’n 4 maanden mee voordat ze moeten worden vervangen.

4. Kneipp cadeaupakket

Kneipp Men Shower cadeaupakket

Dit lekkere cadeaupakket van Kneipp is ideaal om te schenken aan een man! Het bevat een douche foam en 2 soorten shampoo’s die 100% vegan zijn en die niet op dieren zijn getest. Bekijk ook ons artikel met giftboxen voor mannen voor vergelijkbare geschenken.

5. Prismabril

WiseGoods prismabril

Deze prismabril van WiseGoods is een geweldig geschenk voor de luie man. De bril is ideaal om horizontaal liggend een boek te lezen, tv te kijken of op de smartphone/tablet te kijken. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaat eventuele rug- en nekklachten tegen.

6. Elektrische deken voor auto

Stalwart elektrische deken auto

Dit elektrische deken van Stalwart is bedoeld om in de auto te gebruiken, en zorgt ervoor dat men het niet koud krijgt in de winter. Het moet worden aangesloten op de sigarettenaansteker, let hier wel op want die is tegenwoordig niet standaard meer aanwezig in de nieuwere auto’s!

7. Philips luchtbevochtiger

Philips Domestic Appliances luchtbevochtiger

Deze luchtbevochtiger van Philips werkt met NanoCloud-technologie en dit zorgt ervoor dat er 99% minder bacteriën in de lucht zullen zijn. Het huis zal een stuk schonere lucht bevatten en dat komt de gezondheid ten goede. Het is energiezuinig en geschikt voor ruimtes tot maximaal 31 m².

8. Belgisch bierpakket

Best of Belgium bierpakket

De lekkerste bieren komen uit België, dat weten we natuurlijk al even. Dus dan is dit bierpakket Best of Belgium een heerlijk geschenk voor als de man wel een lekker biertje lust. Het bevat de volgende 3 flesjes bier; Rodenbach Grand Cru, Brugge Tripel en Cornet. Bekijk ook ons artikel met speciaal bier geschenken voor vergelijkbare geschenken.

9. Badjas

Comvie badjas

Deze badjas van Comvie is gemaakt van katoen en voelt heerlijk zacht aan. Het heeft het ontwerp van een Japanse kimono en uitermate geschikt om ’s ochtends na het ontwaken of na het douchen aan te trekken. Het is verkrijgbaar in 3 maten en 9 verschillende kleuren.

10. Wijnproeverij

Tasty Grapes wijnproeverij

Deze wijnproeverij van Tasty Grapes bevat 5 tubes wijn die elk een inhoud hebben van 100 ml. Dit is een perfect geschenk als de ontvanger een wijnliefhebber is én van Italië houdt! Deze wijnproeverij bevat de volgende Italiaanse wijnen; Mazziotti, Ca’ De Lion, Filodivino, Alessandro Di Camporeale en Villa Elena.

11. Massagemat

Fitfever massagemat

Deze massagemat van Fitfever geeft heerlijke massages aan zo’n beetje het hele lichaam. Het beschikt over een warmtefunctie en schakelt zichzelf na een tijdje automatisch uit om oververhitting te voorkomen. De massagemat is flexibel en dus gemakkelijk opvouwbaar en te verplaatsen.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een man van 70 jaar?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met een 70-jarige man te maken hebben.