De 11 BESTE cadeaus voor een 60-jarige man

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 60 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 60-jarige man!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een man van 60 jaar. Of het nu gaat om een verjaardag, feestdag of een andere speciale gebeurtenis, onze selectie met cadeau-ideeën zullen gegarandeerd altijd gewaardeerd worden door de ontvanger! Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 60-jarige mannen.

LB Products baardverzorgingset

Als de man een mooie snor of baard heeft moeten deze wel een goede verzorging krijgen, dat kan met deze baardverzorgingset van LB Products. Het bevat een opbergtas, baardschaar, kam, borstel, balsem en olie. Bekijk ook ons artikel met cadeaupakketten voor heren voor vergelijkbare geschenken.

2. Luxe bidet

Luxe Bidet

Een bidet is geweldig om na een toiletbezoek de zaak van onder goed te reinigen, wel zo hygiënisch. Dit bidet kan worden geïnstalleerd op een bestaande toiletpot en beschikt zelfs over een zelfreinigende sproeier. Bekijk ook ons artikel met luxe cadeaus voor hem voor vergelijkbare geschenken.

3. Zelf whiskey maken

Deer Jimmy's DIY Barrel Chips

Als de man een whiskyliefhebber is dan is dit een perfect geschenk voor hem! Het bevat namelijk een een fles met houtsnippers die gemaakt zijn van echte whiskyvaten. Door deze snippers te mengen met een neutrale alcohol kan er zelf whiskey gemaakt worden! Bekijk ook ons artikel met whiskey geschenken voor vergelijkbare cadeaus.

4. Björn Borg boxershorts

Björn Borg boxershorts

Praktische geschenken zijn altijd goed om te geven aan een man van deze leeftijd. Deze Björn Borg boxershorts worden per 5 geleverd en zijn te koop in meerdere maten en kleurvarianten.

5. Citizen polshorloge

Citizen polshorloge heren

Dit mooie elegante polshorloge van Citizen beschikt over de Eco-Drive-technologie, dit betekent dat het op zonlicht werkt en er dus nooit meer batterijen vervangen hoeven te worden. Gezien deze technologie zou je een stevig prijskaartje verwachten voor dit product, maar dat valt alles mee en het is goed te betalen!

6. Grill Master handschoenen

Grill Master handschoenen

Deze hittebestendige Grill Master Gloves zijn bedoeld als ovenhandschoenen of om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld het barbecueën. Ze zijn bestendig tot maar liefst 800 °C en beschikken over pads van siliconen voor extra grip. Daarnaast kunnen ze gewoon in de wasmachine en worden ze geleverd in een herbruikbare verpakking.

7. Discolicht voor iPhone

Discolicht voor iPhone

Dit is een leuk cadeautje om als grapje te schenken aan iemand. Het is namelijk een discolampje dat in de laadpoort van een iPhone past. Zodra er muziek op de iPhone wordt afgespeeld gaat de discolamp helemaal los want het draait mee op het ritme van de muziek!

8. Sleutelrekje

Happy Goods sleutelrekje

Dit praktische sleutelrekje van Happy Goods is ideaal om sleutels en andere kleine items mee op te bergen. Het is eenvoudig via 3 methodes te installeren, waarvan sommige zelfs zonder te boren!

9. Houten monitorstandaard

Houten monitorstandaard

Met deze houten monitorstandaard van Nancy’s kun je een beeldscherm op de perfect ooghoogte plaatsen. Het is tevens voorzien van 7 ingebouwde plekken om kleine items zoals een smartphone, bekers of pennen in te plaatsen. Onder de standaard is ruimte om het toetsenbord en de muis te plaatsen als deze niet worden gebruikt.

10. Alcoholvrij bierpakket

Alcoholvrij bierpakket

Dit bierpakket van de Utrechtse brouwerij Van de Streek is perfect voor iemand die geen alcohol drinkt maar toch graag geniet van een biertje. Het bevat 6 blikjes bier in de volgende varianten: Playground IPA, Fun House NEIPA en Grapefruit IPA. Bekijk ook ons artikel met bier cadeaus voor vergelijkbare geschenken.

11. Industriële wandklok

Lafocuse industriële wandklok

Deze industriële wandklok van Lafocuse heeft beweegbare tandwielen en ziet er daardoor erg stijlvol uit. Deze vintage wandklok zal een echte eye-catcher zijn ongeacht de plek waar het komt te hangen.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een man van 60 jaar?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met een 60-jarige man te maken hebben.