De 11 BESTE cadeaus voor een 50-jarige man

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 50 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 50-jarige man!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een man van 50 jaar. Soms wordt een man van deze leeftijd ook “Abraham” genoemd, vaak als een manier om iemand te feliciteren met het bereiken van deze leeftijd en om respect te tonen voor zijn levenservaring en wijsheid. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 50-jarige mannen.

Barbecueschort Bellatio Decorations

Een mooi zwart keukenschort van Bellatio Decorations speciaal voor heren. Het keukenschort is gemaakt van katoen en bevat het ludieke opschrift “This is what an awesome 50 year old looks like”. Erg leuk geschenk om aan een 50-jarige man te geven die graag in de keuken staat of barbecued.

2. Mok met opdruk

Mok met opdruk

De ondeugende maar leuke mok van Akyol heeft een brutaal opschrift en is ideaal om aan een man te geven die het niet leuk vindt dat hij 50 jaar wordt! De mok heeft een inhoud van 350 ml, is gemaakt van keramiek en kan bovendien zonder problemen in de vaatwasser of magnetron!

3. Kneipp cadeaupakket

Kneipp cadeaupakket - Men Shower

Dit lekkere ” Men Shower” cadeaupakket van Kneipp is speciaal voor heren ontwikkelt en bevat 3 heerlijke producten voor de persoonlijke verzorging. De producten zijn 100% vegan en is niet getest op dieren. Wij hebben ook een artikel met de beste cadeaupakketten voor mannen als je daarnaar opzoek bent!

4. Ballonnentros

Ballonnentros Gefeliciteerd Ouwe

Deze ballonnentros van Greetz bevat maar liefst 3 heliumballonnen; een blauwe ballon in de vorm van een ster, een ronde ballon met de tekst “Hiep Hiep Hoera” en een ronde ballon met een vuist die een boks maakt en de tekst “Gefeliciteerd Ouwe”. De ballonnentros wordt geleverd in een speciale cadeauverpakking en vliegen uit de doos zodra het wordt opengemaakt!

5. Glas met opdruk

Glas met opdruk

Dit mooie glas bevat 2 opdrukken namelijk “Proost” en “Hoera 50 Jaar!” en is een ludiek geschenk om te geven aan Abraham! Het glas wordt geleverd in een mooie giftbox, enige nadeel is wel dat het niet geschikt is voor de vaatwasser, let hier wel op!

6. Happy Socks

Happy Socks Sokken Day In The Park Gift Box

Deze mooie geschenkset van Happy Socks bevat 3 paar mooie sokken die gemaakt zijn van hoofdzakelijk katoen. De sokken bevatten mooie printjes en symbooltjes en zijn erg kleurig. Ze zijn te krijgen in de maten 36-40 of 41-46, er zijn ook heel veel andere Happy Socks te koop mochten deze niet in de smaak vallen!

7. Bierpakket

Gefeliciteerd bierpakket

Een lekker biertje gaat er bij de meeste mannen wel in op zijn tijd, daarom is dit lekkere “Gefeliciteerd” bierpakket misschien wel een goed idee om te schenken! Het bierpakket bevat 5 verschillende bieren, een breekijzer om het houten kistje mee te openen en ballonnen. Bekijk ook ons artikel met de beste bierpakketten als je daarnaar opzoek bent!

8. Pennenset

Pen Old Wise pennenset

Deze Pen Old Wise pennenset is een cadeautje met een knipoog en bevat 2 pennen die de vorm van een wandelstok hebben. Erg leuk cadeau voor een 50-jarige man die wel tegen een geintje kan, bovendien past het ook nog eens door de brievenbus. Bekijk ook ons artikel met de beste brievenbuscadeaus als dat iets is dat je wilt schenken!

9. Klus Cadeau

Klus Cadeau

Als de man van klussen houdt maar je weet niet zo goed wat je hem moet geven voor zijn 50e verjaardag is dit een ideaal geschenk! Het is namelijk een Klus Cadeau tegoedbon ter waarde van €50,- die hij zelf naar keuze kan besteden bij aangesloten winkels zoals bijvoorbeeld Hubo, Praxis, MultiMate of Hornbach!

10. Rituals pakket

RITUALS The Ritual of Samurai Giftset Large

Rituals maakt al jaren de heerlijkste producten en deze “The Ritual of Samurai Giftset” is daarop geen uitzondering. Het pakket bevat 4 producten; after shave balm (100 ml), Bleu Byzantin geurtje (15 ml), doucheschuim (200 ml) en scheerschuim (200 ml). Deze giftset is in meerdere maten te krijgen en zal zeker gewaardeerd worden door hem om te krijgen. Neem ook een kijkje op ons artikel met de beste Rituals pakketten voor mannen als je hiernaar opzoek bent!

11. Wandtegeltje

Tegeltje 50 jaar

Dit wandtegeltje van De Tegeltjesfabriek is ook weer een cadeautje met een brutale boodschap, maar het zal zeker leuk gevonden worden als de man van dit soort humor houdt! Het wandtegeltje bevat het opschrift “Ben ik eindelijk 50, krijg ik zo’n kut tegeltje” en is gemaakt van keramiek! Op Depositphotos staan meer afbeeldingen van mannen die een cadeau ontvangen, deze zouden eventueel ook op een tegeltje gedrukt kunnen worden.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een man van 50 jaar?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met een 50-jarige man te maken hebben.