De 11 BESTE cadeaus voor een 40-jarige man

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een man van 40 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 40-jarige man!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een man van 40 jaar. Of het nu gaat om een verjaardag, feestdag of een andere speciale gebeurtenis, wij geven je inspiratie voor fantastische geschenken om te schenken aan de man in kwestie! Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 40-jarige mannen.

Greenwatch houten horloge

Deze polshorloge van Greenwatch is gemaakt van hout en heeft een zeer stijlvolle uitstraling. Doordat het van hout is gemaakt is het zeer licht van gewicht en men merkt dus nauwelijks dat het om de pols zit. Bekijk ook ons artikel met luxe geschenken voor mannen voor vergelijkbare cadeaus.

2. Terrashaard

BBQ Collection terrashaard

Deze terrashaard van BBQ Collection is uitermate geschikt om aan te steken buiten op het terras als de avonden wat kouder beginnen te worden. De vuurkorf beschikt over een vonkenscherm en onderop is een bergruimte voor de houtblokken. Het wordt geleverd met een pook en is daarnaast eenvoudig te installeren.

3. Happy Socks

Happy Socks gefeliciteerd maat 41-46

Deze kleurrijke sokken van Happy Socks hebben een feestelijk design en zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal. Ze zijn wasbaar tot 40 graden maar kunnen helaas niet in de wasdroger. Het kan zijn dat deze exemplaren uitverkocht zijn, als dit het geval is kun je direct naar de website van HappySocks gaan voor vergelijkbare sokken.

4. Jack Daniel’s chocolade

Jack Daniel's chocolade

Als de man fan is van Jack Daniel’s whiskey én chocolade dan is deze Jack Daniel’s Tennessee Honey Liqueur Bar een perfect geschenk voor hem! Het gaat om vierkante blokjes Zwitserse melkchocolade die gevuld zijn met de Jack Daniel’s Honey Tennessee whiskey likeur. Bekijk ook ons artikel met Jack Daniel’s cadeaus voor vergelijkbare geschenken.

5. Barbecueschort

Old West barbecueschort

Dit barbecueschort van Old West is gemaakt van leer en is een praktisch cadeau voor iemand die graag barbecued. Het schort heeft enkele vakken aan de voorkant zodat er tangen en andere accessoires in opgeborgen kunnen worden. Het is te koop in één maat en drie verschillende kleuren.

6. Mancave decoratie

Mancave decoratie bierdopjes

Dit geschenk is een bedoeld voor een mancave om flesdopjes mee tentoon te stellen. Uiteraard kunnen dit dopjes zijn van frisdrank, maar hoogstwaarschijnlijk zullen het voornamelijk toch de bierdopjes zijn die hierin gestopt worden!

7. Bierbrouwpakket

BNKR Beer bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket is bedoeld om zelf bier mee te brouwen en is prima geschikt om als cadeau weg te geven. Het bevat alles wat nodig is om in twee weken tijd zelf 4,5 liter bier thuis te brouwen. Bekijk ook ons artikel met bierbrouwpakketten voor vergelijkbare geschenken.

8. Citruspers

KitchenBrothers sinaasappelpers

Met deze citruspers van KitchenBrothers kan thuis zelf zonder geknoei vruchtensappen van allerlei soorten citrussen worden geperst. Het apparaat heeft een automatische stop, is voornamelijk gemaakt van RVS en is eenvoudig schoon te maken.

9. Max Verstappen leesboek

Max Verstappen leesboek

Dit leesboek van auteur James Gray verteld het verhaal van autocoureur Max Verstappen. Het is het verhaal van een kampioen en gaat over hoe Max als zoon van F1-coureur Jos Verstappen in zijn voetstappen trad en zelf geschiedenis aan het schrijven is Bekijk ook ons artikel met geschenken die met de post verzonden kunnen worden voor vergelijkbare cadeaus.

10. Beeldschermbril

Numsy beeldschermbril

Deze beeldschermbril van Numsy is bedoeld om het blauwe licht van beeldschermen zoals tablets, computers of tv’s te blokkeren. Hierdoor zijn de ogen beter beschermd tegen oogschade en zorgt ervoor dat ’s avonds de slaap een stuk beter gevat zal worden.

11. Bad- en douchegel

Molton Brown bad- en douchegel

Deze bad- en douchegel van Molton Brown is gemaakt in Engeland en bevat de geuren van kustcipressen en zeevenkel. Het product heeft een inhoud van 300 ml en is ook verkrijgbaar in andere geuren.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een man van 40 jaar?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met een 40-jarige man te maken hebben.