De 11 BESTE cadeaus voor een juf

Auteur:

Zoek je leuke en originele cadeaus voor een juf? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een onderwijzeres!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van afscheidscadeaus die geschikt zijn om te geven aan een lerares. Kinderen geven vaak een afscheidscadeau aan een leraar aan het einde van het schooljaar, wanneer de juffrouw de klas verlaat of wanneer ze naar een andere school gaan. Soms geven ze ook een afscheidscadeau als ze tijdelijk afscheid nemen, zoals tijdens een vakantie. Dit is een manier om de juf te bedanken voor haar inzet en om de band met haar te laten voortduren. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor een juf.

Fotolijst

Fotolijstjes zijn altijd een leuk geschenk om te geven als afscheidscadeau aan de juffrouw, helemaal als je er ook nog een leuke foto in doet. Een fotolijstje is goed te betalen en zal zeker worden gewaardeerd!

2. Mok voor juffrouw

Mok voor juffrouw

De juf zal ongetwijfeld veel mokken krijgen als afscheidscadeau, dit komt waarschijnlijk omdat het gewoon een leuk en simpel geschenk is om te geven. Je kunt het nog iets persoonlijker maken door een boodschap op de mok te schrijven voor de juf!

3. Handzeep

Handzeep

Op een school lopen natuurlijk veel kinderen en volwassenen rond en die dragen ongemerkt allerlei bacteriën met zich mee. Met een lekkere handzeep kan de juf regelmatig haar handen wassen en zo ziektekiemen voor zijn!

4. Lippenbalsem

Lippenbalsem

Onderwijzers praten natuurlijk ontzettend veel en dan moeten de mond en lippen natuurlijk in goede conditie blijven. Een lippenbalsem kan hierbij helpen, het is een nuttig geschenk voor de lerares en bovendien ook goed betaalbaar!

5. Toilettas

Toilettas

Tussendoor op school even opfrissen is soms noodzakelijk om goed voor de dag te blijven komen. De juf heeft met een handige toilettas alle spulletjes bij de hand die ze daarvoor nodig heeft!

6. Tony’s Chocolonely

Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely maakt chocoladerepen die gemaakt zijn van chocolade waar de boeren een eerlijke prijs voor hebben gekregen en waarbij er geen slavernij in de gehele productieketen in voorkomt! Een lekker cadeau om als afscheid te geven aan de lerares!

7. Badzout

Badzout

Badzout zorgt voor net dat beetje extra ontspanning tijdens een lekkere badsessie. Badzout is heerlijk geurend en is bovendien goed om een gezonde huid te krijgen en te behouden!

8. Notitieboek

Notitieboek

Wat is een lerares nu zonder goed notitieboek. Notitieboeken kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden maar waar ze het ook voor zal gebruiken, het zal zeker een geschenk waarin de onderwijzeres vaak zal schrijven!

9. Zadenset

Zadenset

Met een zadenset kan men de mooiste bloemen of de lekkerste kruiden zelf zaaien en kweken. Er zijn zadensets te koop die men binnenshuis kan gebruiken maar ze zijn ook te krijgen om buiten in de tuin te zaaien!

10. Theedoos

Theedoos

In een theedoos bergt de juf snel een gemakkelijk haar lievelingsthee op, ze hebben meerdere vakjes zodat er meerdere smaken opgeslagen kunnen worden. Theedozen zijn te krijgen met of zonder theezakjes, let hier wel op!

11. Dienblad

Dienblad

Dienbladen zijn te krijgen in allerlei vormen en worden gemaakt van verschillende soorten hout. Met een dienblad kan men gemakkelijk en veilig meerdere glazen of borden dragen en opdienen. Sommige dienbladen komen met een optie om er een persoonlijke boodschap voor de juffrouw op te zetten, dit kan een ook een leuk idee zijn!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor de juf?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met onderwijzers te maken hebben.