De 11 BESTE cadeaus voor 9-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 9 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 9-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 9e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 9-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 9-jarige jongens.

LEGO Minecraft De Zombiegrot - 21141

Deze LEGO Minecraft 21141 set is geschikt voor kinderen die houden van het spel Minecraft of die gewoon van het bouwen van LEGO houden. Het bevat een zombiegrot en biedt urenlang speelplezier. De set bestaat uit verschillende onderdelen die het kind kan combineren om zijn eigen creaties te maken.

2. Spin Master Perplexus

Spin Master Perplexus Rebel

De Perplexus van Spin Master is een 3D-doolhof waarbij het doel is om het balletje van het beginpunt naar het eindpunt te leiden door het draaien en kantelen van het spel. Het is een verslavend en leerzaam speelgoed dat geschikt is voor jongens van deze leeftijd.

3. Experimenteerset

National Geographic - Dinosaur Dig Kit - Experimenteerset

Deze Dinosaur Dig Kit van National Geographic is een set waarmee kinderen kunnen ontdekken hoe het is om paleontoloog te zijn. De set bevat echte fossielen die miljoenen jaren oud zijn. Door deze op te graven en te bestuderen, leren kinderen alles over deze bijzondere vondsten. De set wordt geleverd met een gids die meer informatie biedt over de opgegraven fossielen.

4. Keer op Keer dobbelspel

999 Games - Keer op Keer dobbelspel

Deze set van 999 Games, “Keer op Keer”, is een leuk dobbelspel voor het hele gezin. Het is gemakkelijk te begrijpen en om te winnen heb je ook wat geluk nodig met de dobbelstenen. Het is een hoogwaardig product van de bekende spelletjesfabrikant uit Nederland.

5. Walkie talkies

TALK-IT Walkie Talkie

Met deze walkie talkies van 5 kilometer bereik kan het kind tijdens het spelen, kamperen of verstoppertje spelen met zijn vriendjes altijd in contact blijven. Deze set bevat drie kleuren: geel, roze en blauw en is ideaal buitenspeelgoed.

6. Magnetisch dartbord

Bandito magnetisch dartbord

Met deze magnetische dartset van KidsTag kan het kind op een veilige manier genieten van het spelletje darts. Het bord heeft magnetische pijlen, zodat het kind niet gevaar loopt door scherpe punten. Het dartbord is ook geschikt voor jongere kinderen die de sport willen leren kennen.

7. Kinderstep

Razor Step S Scooter kinderstep

De Razor S step is een geweldige bezigheid voor kinderen die houden van steppen. Het heeft handvatten van foam voor verbeterde grip en is gemaakt van aluminium. Deze step is een topproduct van Razor, een populaire merknaam onder kinderen die van steppen houden.

8. LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein - 75954

LEGO Harry Potter sets zijn geschikt voor kinderen die fan zijn van de Harry Potter films maar ook voor degenen die de films nog niet hebben gezien. Deze set, genaamd “De grote zaal van Zweinstein”, bestaat uit 878 onderdelen en 10 minifiguren. Deze set van LEGO is aan de prijzige kant, maar er zijn ook goedkopere opties beschikbaar.

9. Hot Wheels mini-drone

Hot Wheels Bladez Drone Racerz

Deze mini-drone van Hot Wheels is een RC-voertuig dat kan rijden en vliegen. Het kan even duren voordat een kind het onder de knie heeft, maar als dat het geval is, is het geweldig speelgoed. Het wordt geleverd met 2 ramps en dronepoorten, zodat het kind zijn eigen stunts kan uitvoeren.

10. Skateboard

Skateboard Tony Hawk 540 Industrial Rood

Tony Hawk’s 540 skateboard is een slijtvast en duurzaam cadeau met een deck gemaakt van 7 lagen esdoornhout. Hoewel Tony Hawk misschien niet bekend is bij jongere kinderen, heeft hij al een tijdje een eigen lijn van skateboards.

11. Goocheldoos

Marvin's Magic interactieve goocheldoos

Deze goocheldoos van Marvin’s Magic is een geweldig cadeau voor jonge goochelaars. Het bevat een reeks attributen die het kind kan gebruiken om goocheltrucs te doen, en het komt ook met een speciale Marvin’s iMagic app voor ongelooflijke trucs met een smartphone.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 9 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 9-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 9 jaar oud.

Renature

Renature

Klik op afbeelding voor info

Gravitrax Power Starter-set Launch

Ravensburger Gravitrax Power Starter-set Launch

Klik op afbeelding voor info

Mijn Interactieve Video Microscoop

Mijn Interactieve Video Microscoop

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 9 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 9-jarig kind te schenken.