De 11 BESTE cadeaus voor 8-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 8 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 8-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 8e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 8-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 8-jarige jongens.

ThinkFun Rush Hour Spel - Breinbreker

“Rush Hour” is een denkspel van ThinkFun dat de cognitieve vaardigheden van jongeren kan verbeteren. Het doel van het spel is om de rode auto te manoeuvreren om zo snel mogelijk uit de verkeersopstopping te ontsnappen, volgens de opdrachten die worden gegeven. Het spel heeft vier verschillende moeilijkheidsniveaus, wat het leuk maakt voor spelers van alle niveaus.

2. LED-spaakverlichting

BOTC spaakverlichting

Deze LED-spaakverlichting is een stoere toevoeging voor de fiets van een jongen. Het kan worden bevestigd aan de spaken en/of aan het frame van de fiets en is beschikbaar in verschillende kleuren. Het is een leuk kado en helpt om het kind in het donker extra op te vallen, wat belangrijk is voor de veiligheid. Bovendien zal de jongen met deze spaakverlichting de coolste fiets in de buurt hebben.

3. L.A.M.A. kaartspel

LAMA Kaartspel
Met dit kaartspel van 999 Games kan de jongen samen met het hele gezin of vrienden een geweldige tijd hebben. Het heet “L.A.M.A.” en staat voor “Leg Alle Minpunten Af”. Het is een leuk en gemakkelijk te begrijpen spel met eenvoudige spelregels!

4. LEGO Jurassic World

LEGO Jurassic World Indoraptorchaos bij Lockwood Estate - 75930

Deze LEGO Jurassic World 75930 set is een geweldig verjaardagscadeau voor fans van de Jurassic Park serie. De set bevat een scene met een groot landhuis en een indoraptor en kan helpen om de creativiteit en fantasie van een kind te stimuleren. Deze set is wel aan de prijzige kant, maar er zijn ook goedkopere LEGO Jurassic World sets beschikbaar.

5. LEGO Super Mario

LEGO Super Mario Startset Avonturen met Mario - 71360

Deze LEGO Super Mario 71360 startset is een combinatie van LEGO bouwen en Nintendo’s Super Mario app. Het laat kinderen een parcours bouwen met LEGO en dit veranderen of uitbreiden naar hun wens. Super Mario zelf is de hoofdrolspeler en heeft zelfs twee minischermpjes om te praten en geluid te maken. Er zijn ook meerdere uitbreidingssets beschikbaar voor extra speelplezier.

6. Lasergame

KidsTag lasergame

Deze lasergame set van KidsTag is een leuke manier voor jongere kinderen om te spelen. De set bevat twee voorwerpen waarmee het doel is om alle levens van de tegenstander te veroveren. De snelste speler wint. De set kan binnen en buiten gebruikt worden.

7. Fischertechnik

Fischertechnik Knikkerbaan Dynamic L2

Deze set van Fischertechnik bestaat uit 690 onderdelen en is gericht op kinderen die graag zelf dingen samenstellen en programmeren. Het is een geweldig speelgoed dat zorgt voor urenlang speelplezier en tegelijkertijd de creativiteit van het kind stimuleert. De set is ook verkrijgbaar in versies met 70 of 140 onderdelen.

8. Experimenteerset

National Geographic - Ultimate Gemstone Dig Kit - Experimenteerset

Met de National Geographic Ultimate Gemstone Dig experimenteerset kunnen kinderen zich urenlang vermaken met het uitgraven van 20 verborgen edelstenen uit een grote steen met behulp van het meegeleverde gereedschap. De set bevat ook een gids met informatie over de edelstenen.

9. RC-voertuig

Little Monkeez rc voertuig

Deze Little Monkeez op afstand bestuurbare stuntauto is gemaakt om off-road te rijden en heeft assen die 360 graden kunnen draaien. Hierdoor kan het voertuig na een botsing altijd doorgaan. Dit buitenspeelgoed
wordt bestuurd met een joystick en biedt urenlang speelplezier.

10. GraviTrax

GraviTrax Pro Starter Set Vertical knikkerbaan

De GraviTrax set is een leuke manier om het ruimtelijk inzicht en creativiteit van een kind te stimuleren. Het bestaat uit 153 onderdelen die gebruikt kunnen worden om een complexe knikkerbaan te bouwen op verschillende niveaus boven en onder elkaar. Deze set is ideaal voor kinderen die houden van bouwen en het uitdagen van hun eigen inzicht en ideeën.

11. Digitale spaarpot

Nince digitale spaarpot

Sparen voor later is een belangrijk aspect in het leven van een kind. Deze digitale spaarpot van Nince kan helpen om dit op een speelse manier te leren. Met de digitale muntensteller kan het kind precies zien hoeveel muntjes er in de spaarpot zitten. Dit is een leuke manier om het spaargedrag van een jongen te bevorderen.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 8 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 8-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 8 jaar oud.

Hoofd bewaking

Hoofd Bewaking kinderspel

Klik op afbeelding voor info

X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster

X-Shot Skins Last Stand Dart Blaster

Klik op afbeelding voor info

Click! The Great Wall

Click! The Great Wall

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 8 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 8-jarig kind te schenken.