De 11 BESTE cadeaus voor 7-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 7 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 7-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 7e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 7-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 7-jarige jongens.

Dobble Classic - Kaartspel

Dobble is educatief speelgoed van Asmodee dat geschikt is voor zowel jonge als oude spelers. Het kartspel vereist snelle reflexen en een goed observatievermogen om te winnen. Bovendien kan het spelen van “Dobble” ook helpen bij het ontwikkelen van visuele herkenning en waarneming.

2. Breinbreker

SmartGames IQ Puzzler Pro breinbreker

Deze IQ Puzzler Pro van SmartGames is een leuke manier om de hersenen van de jongen te trainen en uit te dagen. Het spel bevat 120 opdrachten in 2D en 3D en heeft 3 verschillende spelvarianten. Het spelbord kan ook als opbergdoos dienen, wat het gemakkelijk maakt om mee te nemen op reis.

3. Geomag

Geomag Confetti - 127 delig

Geomag is een leuke manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun ruimtelijk inzicht en creativiteit. Deze set van 127 stukjes bevat 60 staafjes, 61 bollen, 4 vierkante panelen en 2 vijfhoekige panelen en kan gecombineerd worden met andere sets van Geomag. Er is ook een kleinere 88-delige set beschikbaar.

4. Inlineskates

Nijdam Traffic Racer verstelbare inlineskates

Een set van inlineskates van Nijdam is een geweldig cadeau voor kinderen die houden van buitenspelen. Deze inlineskates zijn verstelbaar, zodat ze langer mee gaan als het kind groeit. Dit buitenspeelgoed is verkrijgbaar in verschillende maten zodat ze passen bijna ieder kind passen. Met deze inlineskates kan het kind zijn energie kwijt terwijl hij plezier heeft en beweging krijgt.

5. LEGO Creator 3-in-1

LEGO Creator Machtige Dinosaurussen - 31058

De LEGO Creator 31058 is een 3-in-1 bouwset die kan worden omgezet in een t-rex, triceratops of pterodactylus. Het is ideaal als cadeau voor jongens die van dino’s houden en zal zeker voor urenlang speelplezier zorgen. De set bevat alles wat nodig is om de verschillende modellen te bouwen en te veranderen.

6. Kinderrugzak

Skooter Dino rugzak

Deze rugzak van Skooter is perfect voor jonge jongens die klaar zijn om naar de volgende klas te gaan. De dinoprint maakt de rugzak extra leuk, terwijl de ruime opbergvakken en het afsluitbare voorvakje ervoor zorgen dat al zijn spullen veilig opgeborgen zijn. De gewatteerde schouderbanden zorgen voor comfort tijdens het dragen.

7. Ravensburger puzzel

Ravensburger Disney Jungle Book legpuzzel

Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is gebaseerd op het Disney verhaal Jungle Book en is geschikt voor jongens van deze leeftijd. De puzzel kan alleen of samen met broers en zussen worden gemaakt en bevat afbeeldingen van Bagheera, Baloe en Mowgli.

8. PAW Patrol kinderstep

Mondo PAW Patrol kinderstep

Een kinderstep is een leuk speelgoed voor jongens van deze leeftijd. Deze kinderstep van Mondo is gemaakt van aluminium en heeft een verstelbaar stuurtje dat inklapbaar is. De step is geïnspireerd op de populaire kinderserie PAW Patrol.

9. Kubb

Engelhart Kubbspel

Kubb is een van de leukste spelletjes dat door het hele gezin gespeeld kan worden. Het wordt op een vlak speelveld met een zachte ondergrond gespeeld en het doel is om met stokken alle torens van de tegenstander omver te gooien. Het team dat de koning omverwerpt, wint het spel.

10. Ravensburger 3D-puzzel

Ravensburger 3D-puzzel Pokémon Bal

Deze 3D-puzzel van Ravensburger is speciaal ontworpen om de cognitieve vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Het bestaat uit 72 gebogen stukjes en is geïnspireerd op de populaire Pokémon-franchise. Het bevat ook een voetstuk en handleiding om het kind te helpen bij het bouwen van de puzzel.

11. LEGO Ninjago

LEGO NINJAGO Legacy Toernooi der Elementen - 71735

De LEGO Ninjago 71735 set is gebaseerd op de televisieserie Ninjago en is geïnspireerd op het Toernooi der Elementen. De set bevat 7 minifiguren en biedt kinderen de kans om te ontsnappen naar een fascinerende fantasiewereld. Als het kind fan is van de Ninjago serie, zal hij dol zijn op deze set!

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 7 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 7-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 7 jaar oud.

Mijn Interactieve Video Microscoop

Mijn Interactieve Video Microscoop

Klik op afbeelding voor info

Cross Clues

Cross Clues

Klik op afbeelding voor info

Les Papattes

Les Papattes

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 7 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 7-jarig kind te schenken.