De 11 BESTE cadeaus voor 6-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 6 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 6-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 6e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 6-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 6-jarige jongens.

Little Tikes watertafel

De Little Tikes watertafel in piratenstijl zorgt voor uren waterplezier bij kinderen. De tafel heeft een haai die water spuit, een waterkanon, een anker dat echt kan worden opgehaald, en een constant stromende fontein met water.

2. Hoverboard

I-Cigo 6.5 inch hoverboard

Hoverboards zijn leuk buitenspeelgoed en geschikt voor kinderen die graag veel naar buiten gaan. Dit hoverboard van 6,5 inch gemaakt door I-Cigo heeft een krachtige 350W motor, twee LED-lampen aan de voorkant en een bluetooth speaker. Het hoverboard heeft ongeveer een snelheid van 10-15 km/u, wat relatief veilig is.

3. Berg skelter

BERG Skelter Rally oranje

Berg skelters zijn duur, maar dit is om een goede reden. Dit specifieke model is belastbaar tot een gewicht van 60kg en heeft een verstelbaar stuur en zitje. Hierdoor kan de skelter meegroeien met het kind.

4. Kapla

KAPLA speelgoed

Kapla is constructiespeelgoed dat is ontworpen door de Nederlandse uitvinder Tom van der Bruggen. Het bestaat uit losse grenenhouten plankjes die op elkaar gestapeld worden zonder enige bevestiging aan elkaar. Kapla stimuleert de creativiteit van kinderen en leert ze allerlei handige vaardigheden.

5. Beverbende kaartspel

Beverbende kaartspel

Beverbende van 999 Games is een leuk kaartspel voor kinderen van deze leeftijd en als je op zoek bent naar kleine cadeautjes. Het spel is gemakkelijk te leren en leuk om te spelen voor zowel het kind als volwassenen. De speler met de minste strafpunten wint de ronde.

6. Kinderrugzak

Kidzroom rugzak met auto's

Deze stoere rugzak van Kidzroom is een geweldig cadeau voor een jongen om te laten zien op school. De rugzak is lichtblauw met patroontjes van voertuigen zoals auto’s en bussen. Het heeft genoeg ruimte voor schoolspullen, een lunchbox en drinkbeker.

7. Hot Wheels racebaan

Hot Wheels Track Builder Power Boost Box racebaan

Deze Hot Wheels racebaan is meer dan 6 meter lang en zorgt voor urenlang speelplezier voor kinderen. Ze zullen de baan constant blijven veranderen en bouwen. Er is ook een Hot Wheels app beschikbaar om het speelplezier nog meer te verhogen.

8. Trampoline

Salta Premium Black Edition 213cm trampoline

Een trampoline is een investering, maar het is een cadeau waar kinderen dagenlang plezier aan zullen beleven. Deze trampoline van Salta is voorzien van een veiligheidsnet en een beschermrand om ongevallen te voorkomen. Deze trampoline is verkrijgbaar in verschillende maten.

9. Kinderfiets 20 inch

Nogan Harley 20-inch kinderfiets

De Nogan 20-inch kinderfiets is geschikt voor jongens van 6 jaar en heeft banden van 20 inch. Het is geïnspireerd op choppers en heeft een stoer legergroen design. Deze fiets is voorzien van veiligheidsvoorzieningen zoals LED-verlichting en zowel een terugtraprem als een handrem.

10. LEGO Star Wars

LEGO Star Wars TIE Striker Microfighter - 75161

Deze LEGO Star Wars 75161 set is een geweldig cadeau voor jonge fans van Star Wars. Het bevat een TIE Striker Microfighter en biedt de kans om de rebellen te verslaan. Het is een leuke set die de creativiteit en fantasie van het kind zal stimuleren.

11. Bellenblaas

SES - Mega bubbles

Bellen blazen is een favoriete bezigheid onder jonge kinderen. Deze bellenblaasset van SES zal hen zeker helpen om grote bellen te maken, soms tot wel 3 meter lang! De set bevat speciale stokjes en als het sop op is, kan dit los worden bijbesteld.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 6 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 6-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 6 jaar oud.

Dodo

Dodo

Klik op afbeelding voor info

Les Papattes

Les Papattes

Klik op afbeelding voor info

Pokémon Trainer Mission

Pokémon Trainer Mission

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 6 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 6-jarig kind te schenken.