11 geweldige cadeaus voor 4-jarige jongens

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

De vierde verjaardag van een jongen is een eerbetoon aan zijn groeiende nieuwsgierigheid en creativiteit. Een cadeau dat deze aspecten belicht, zal zijn verjaardag extra speciaal maken.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor 4-jarige jongens in de onderstaande lijst.

STABILO Trio Thick kleurpotloden

Deze set van 24 kleurpotloden van Stabilo is een geweldige manier om de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. Met deze ergonomisch ontworpen potloden kan een kind gemakkelijk vastpakken zonder klachten te krijgen, wat betekent dat ze in staat zijn om hun fantasie de vrije loop te laten zonder beperkt te worden door het materiaal.

2. Nestschommel

KBT nestschommel blauw

Nestschommels zijn perfect voor het ophangen op verschillende plekken en kunnen het gewicht van twee of meer kinderen aan. Deze blauwe nestschommel van KBT is hoogte verstelbaar en heeft een waterafstotend zitvlak.

3. Kinderstep

LifeGoods kinderstep blauw

Als het weer beter wordt, willen kinderen graag veel tijd buiten doorbrengen. Een kinderstep is dan een perfect speelgoed om aan te raden. Deze kinderstep van LifeGoods heeft LED-verlichte wielen en een innovatief voetrempedaal voor snel en veilig remmen. Dit is een populair verjaardagscadeau dat op het verlanglijstje van bijna ieder kind van deze leeftijd staat!

4. Hot Wheels speelgoedauto’s

Hot Wheels speelgoedautootjes

Hot Wheels heeft leuke speelgoedautosets beschikbaar voor jongens die graag met dergelijk speelgoed spelen. Deze specifieke set bestaat uit 10 autootjes gemaakt op een schaal van 1:64 en zien er zeer realistisch uit!

5. Kinderkeuken

New Classic Toys houten speelgoedkeuken

Een kinderkeuken is het ideale speelgoed voor rollenspel voor jonge kinderen. Deze rode houten speelgoedkeuken van New Classic Toys bevat allerlei keukengerei voor de kleine chefkok, waaronder een pan met deksel, steelpan, kooklepels, ovenwant en peper- en zoutpotjes.

6. Schleich dinosauriër

Schleich Tyrannosaurus Rex speelfiguur

Dino’s zijn een populaire fantasie voor veel kinderen. De Schleich speelfiguren van dinosauriërs zijn spectaculair, met deze Tyrannosaurus Rex als voorbeeld. Er zijn ook speelfiguren van andere soorten dino’s beschikbaar als de T-Rex niet bevalt.

7. Kinderfiets 14 inch

Volare Blue Cruiser 14-inch kinderfiets

Het is voor kinderen die bijna naar school gaan een goed moment om een stoere jongensfiets te kopen. Kinderfietsen met 14-inch banden zijn geschikt voor kinderen van deze leeftijd. De Volare kinderfiets is een nuttig cadeau met stevige zijwieltjes en zowel een terugtraprem als een handrem voor veiligheid.

8. Knikkerbaan

VTech Marble Rush Rocket M100E knikkerbaan

Knikkerbanen zijn populair speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. De VTech knikkerbaan is een bestseller vanwege het uitdagende parcours en coole licht- en geluidseffecten. Deze knikkerbaan is ook te combineren met andere Marble Rush sets van VTech.

9. Bosch speelgoedwerkbank

Theo Klein - Bosch speelgoedwerkbank

De Bosch speelgoedwerkbank van Theo Klein is een geweldig product om het kind bekend te maken met doe-het-zelven. De werkbank is voorzien van veel gereedschap en accessoires voor een echte klusbeleving.

10. LEGO Duplo

LEGO DUPLO Stoomtrein - 10874

LEGO Duplo is geschikt speelgoed voor jonge jongens. De set 10874 bestaande uit een stoomtrein en verschillende Duplo-figuurtjes, zoals een machinist, kind en eekhoorn, kan gebruikt worden om treinscenes na te spelen en de fantasie van het kind te stimuleren.

11. Playmobil

Playmobil City Action Politiebureau met gevangenis - 6919

Playmobil biedt uitdagend speelgoed dat de creativiteit van de jongen aanwakkert en veel speelplezier oplevert. De set 6919, gebaseerd op een politiebureau met gevangenis, is geschikt voor jongens die van actie houden en zorgt voor urenlang speelplezier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.