11 perfecte cadeaus voor 2-jarige jongens

Geüpdatet op 20 januari 2024 door

De viering van de tweede verjaardag van een jongen staat in het teken van het verkennen van de wereld om hem heen. Het juiste cadeau zal zijn nieuwsgierigheid en behoefte aan avontuur tijdens deze speciale verjaardag vieren.

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde cadeaus voor 2-jarige jongens in de onderstaande lijst.

Ladanas zandbak met dak

Een groot kado en een goed product om het kind buiten te laten spelen is zijn eigen zandbak. Zandbakken kunnen geweldig zijn, maar het is moeilijk om lange tijd in de zandbak te spelen zonder dat het kind kans loopt om te verbranden door de zon. Deze zandbak met dak van Ladanas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van grenenhout.

2. Kleurpotloden

BIC kleurpotloden

Kinderen die creatief zijn, tekenen vaak graag op papier. Een geweldig cadeau voor hen zijn dan bijvoorbeeld nieuwe kleurpotloden. Deze kleurpotloden zijn niet giftig en zijn gemakkelijk vast te houden door een kind. Deze houtloze set van 36 kleurpotloden van BIC zijn gemaakt van kunsthars en zijn ook milieuvriendelijk.

3. Stokpaard

Playwood stokpaardje

Voor kinderen die graag hun fantasie op de vrije loop laten, is een stokpaard het perfecte speelgoed. Dit zwarte stokpaard van Playwood is gemaakt van pluche en bevestigd op een houten steel met wieltjes. Als het kind op de oren drukt, zal het paard hinniken en is urenlang speelplezier gegarandeerd!

4. Kindertablet

Deplay kindertablet blauw

Zelfs op jonge leeftijd kunnen kinderen nieuwe dingen leren en plezier hebben met een tablet. Er zijn speciaal voor kinderen ontwikkelde tablets beschikbaar, zoals deze van Deplay. Het apparaat heeft een touchscreen en wordt geleverd met een pen en beschermhoes. Het is een goed product om kinderen vertrouwd te maken met het gebruik van een tablet.

5. Speelgoedkassa

Fisher-Price speelgoedkassa

Deze speelgoedkassa van Fisher-Price is ontworpen om kinderen op speelse wijze te laten kennismaken met geld en om hun fijne motoriek te trainen. Het heeft een werkende kassalade en een bel die afgaat als het hendeltje wordt getrokken. Het is een populaire keuze en een praktisch cadeau voor kinderen.

6. Steiff knuffel

Steiff knuffelbeer Fynn

Steiff is een merk dat al meer dan 100 jaar knuffels produceert. Ze hebben een groot assortiment van verschillende knuffels, waaronder deze “Fynn” knuffelbeer van 40 cm hoog, die geschikt is als origineel cadeau voor peuters. Het is ook verkrijgbaar in kleinere maten.

7. Ravensburger puzzel

Ravensburger Nijntje My First Puzzels kinderpuzzel

Deze My First Puzzles van Ravensburger zijn geschikt voor zeer jonge kinderen en bestaan uit 4 afzonderlijke puzzels van verschillende groottes met Nijntje als thema. Het zijn kwalitatief hoogwaardige kinderpuzzels die een geweldig cadeau zijn om te geven.

8. Schommel

Smoby Sweet Swing schommel

Een schommel is een leuke activiteit voor kinderen van alle leeftijden, maar soms kunnen reguliere schommels nog te groot zijn voor jonge kinderen. Daarom zijn er speciale kinderschommels beschikbaar, zoals deze van Smoby. Deze schommel is voorzien van een veiligheidszitje om te voorkomen dat het kind eruit kan vallen tijdens het schommelen.

9. Houten treinbaan

Brio Railway houten treinbaan 33773

Een houten treinbaan is een leerzame en leuke activiteit voor kinderen. Door het spelen met de treinbaan ontwikkelen ze hun cognitieve vaardigheden en wordt hun motoriek getraind. Brio maakt kwalitatief hoogwaardige treinsets en treinbanen die op zichzelf staan, maar ook gemakkelijk te combineren zijn om de verzameling uit te breiden.

10. LEGO Duplo

LEGO DUPLO Getallentrein - 10847

Een LEGO Duplo getallentrein is een populaire keuze voor kinderen van 2 jaar oud. Het biedt een speelse manier om kinderen te laten kennismaken met getallen en het tellen ervan. Deze trein kan kinderen urenlang plezier geven terwijl ze tegelijkertijd leren tellen.

11. Loopfiets

Billy Pepino loopfiets

Deze loopfiets van Billy is stevig en heeft een stoere uitstraling, wat het kind kan helpen om zijn evenwicht te leren beheersen op een speelse manier. Bovendien kan het gebruik van een loopfiets helpen om kinderen te wennen aan het rijden op een echte fiets wanneer ze daar klaar voor zijn. Deze loopfiets is verkrijgbaar in meerdere kleuren en heeft een scherpe prijs.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.