De 11 BESTE cadeaus voor 18-jarige jongens

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor jongens van 18 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 18-jarige jongen te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor jongens vanaf 18 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 18e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenken voor jongens hebben een praktisch doeleinde voor een kind van 18 jaar, maar niet altijd. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 18-jarige jongens.

 1. Mini-koelkast
 2. Sleutelvinder
 3. Solar powerbank
 4. G3Ferrari pizzaoven
 5. Houten polshorloge
 6. Laptoprugzak
 7. Tuinstoel
 8. Dat Hep Gestaan Op Feesboek kaartspel
 9. Baardtrimmer
 10. Wallet Ninja multitool
 11. Sony PS5 console
Marbor FW210 Pro mini-koelkast

Ben je het zat dat de jongen de hele koelkast inneemt met zijn eigen gekochte boodschappen? Dan kan een mini-koelkast een oplossing zijn voor dit probleem! Deze FW210 Pro mini-koelkast van Marbor heeft een inhoud van 10 liter, is 37 cm hoog en heeft een geluidsniveau van 35 dB. Het is te koop in meerdere kleuren en ook met verschillende groottes qua inhoud.

2. Sleutelvinder

Chipolo sleutelvinder

Als de jongen vaak zijn sleutels kwijtraakt zijn de bluetooth GPS-trackers van Chipilo een geweldige oplossing hiervoor! De keyfinder moet aan de sleutelbos worden gehangen en als ze kwijt zijn is er via de gratis app precies te zien wat de afstand is tot het verloren item. De keyfinder kan zelfs een geluid maken zodat hij precies weet waar te zoeken!

3. Solar powerbank

EasyAcc waterdichte powerbank

Veel apparaten hebben tegenwoordig een accu en die moeten ook opgeladen worden. Er is natuurlijk niet altijd stroom bij de hand, dus een powerbank is dat een goed alternatief. Deze 24.000 mAh powerbank van EasyAcc is zeer stevig, water- en stofdicht en bovendien kan het zichzelf opladen via zonlicht (dit is wel voor noodsituaties). Het is te koop in drie kleuren, namelijk zwart, blauw en groen.

4. G3Ferrari pizzaoven

G3Ferrari G 1000604 Delizia pizzaoven

Een erg leuk en handig cadeau om te geven is een pizzaoven van het merk G3Ferrari. Het behoeft uiteraard geen uitleg waarvoor een pizzaoven dient, de pizzaoven van G3Ferrari is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. De pizzaoven warmt binnen enkele minuten op tot 400 graden waarna een pizza na ongeveer 5 minuten klaar is om te serveren. De pizzaoven is in 7 verschillende kleuren te koop!

5. Houten polshorloge

Greenwatch houten horloge

Het is natuurlijk geen smartwatch, maar dit polshorloge van Greenwatch is wel wat bijzonders, het is namelijk gemaakt van hout! Deze stijlvolle horloge is daardoor erg licht van gewicht en door de mooie goudbruine kleur heeft het een zeer stoere uitstraling!

6. Laptoprugzak

Zedar laptoprugzak

Een goede rugtas waarin een laptop past is belangrijk, als deze niet goed zit kunnen er namelijk lichamelijke klachten ontstaan. Deze laptoprugzak van Zedar beschikt over een anti-diefstal systeem, een USB-oplaadstation, is gemaakt van oxford-doek en is duurzaam en waterbendig. Er passen laptops in van 14 t/m 15,6 inch groot.

7. Tuinstoel

LifeGoods tuinstoel

Een tuinstoel of ligstoel is een leuk cadeau voor als de jongen na een dag hard werken of leren vermoeid thuiskomt. Deze opvouwbare tuinstoel van LifeGoods heeft een vertelbare rugleuning en voetensteun. Het beschikt ook over een handige zijsteun met beker- en telefoonhouder en het is te koop in meerdere kleuren.

8. Dat Hep Gestaan Op Feesboek kaartspel

Kuna Una Tuna Games - Dat Hep Gestaan Op Feesboek kaartspel

Dit kaartspel van Kuna Una Tuna Games heet “Dat Hep Gestaan Op Feesboek” en is een hilarische partygame wat is gebaseerd op uitspraken die écht op het internet gedaan zijn. Het doel van dit spel is om zoveel mogelijk likes binnen te halen, wat tegenwoordig natuurlijk zo’n beetje levensdoel nummer 1 is! Het spel lijkt erg veel op “Cards Against Humanity” en dat ontkennen de makers ook zeker zelf niet.

9. Baardtrimmer

Wellshave baardtrimmer

Het is tegenwoordig ook onder jongere mannen weer helemaal hip om een baardje te laten groeien, maar deze moet natuurlijk wel goed worden verzorgd. Deze baardtrimmer van Wellshave kan daar goed bij helpen, het heeft 5 verschillende opzetstukjes en is niet alleen voor zijn baard te gebruiken maar ook voor zijn hoofd of de rest van zijn lichaam.

10. Wallet Ninja multitool

Wallet Ninja multitool

Een Wallet Ninja van Vante is een handige multi-tool in creditcard-formaat voor de jongen om altijd bij zich te hebben! Het is verrassend praktisch en bestaat uit maar liefst 18 verschillende soorten gereedschappen. Enkele voorbeelden van deze gereedschappen zijn een flesopener, blikopener, briefopener, dunschiller en spijkertrekker. De Wallet Ninja roest en buigt niet en heeft een levenslange garantie!

11. Sony PS5 console

Sony Playstation 5 Console

PlayStation maakt al jaren geweldige consoles en de PlayStation 5 is ook weer een indrukwekkend exemplaar. Door zijn utrasnelle SSD laadt alles razendsnel, de verbeterede graphics en audio ten opzichte van voorgaande modellen zorgt voor een levensechte game-ervaring zoals de jongen nog nooit gezien heeft. Echter, door zijn populariteit en de schaarste op de chipmarkt is het mogelijk dat hij op dit moment niet leverbaar is!

Wat is een goed cadeau om te schenken aan een jongen van 18 jaar?

Het geven van een goed cadeau aan een 18-jarige jongen hangt er sterk vanaf waar zijn interesses liggen en van zijn persoonlijkheid. Als hij zicht al erg volwassen gedraagt kun je hem bijvoorbeeld een lekkere parfum of nieuwe kleding schenken, ze zijn vaak erg op hun uiterlijk gericht als dit het geval is. Is de tienerjongen nog wat kinderlijker in zijn gedrag dan schenk je hem bijvoorbeeld een nieuwe videogame of bordspel. Tickets voor een concert of sportwedstrijd zijn ook een goede optie om te schenken!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 18-jarige jongens om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 18 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 17-jarige jongens om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met geschenken voor meiden van 18 jaar bekijken!