De 11 BESTE cadeaus voor 14-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 14 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 14-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 14e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 14-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 14-jarige jongens.

Light Battle lasergame set

Deze lasergame set van Light Battle is de perfecte manier om samen met vrienden de strijd aan te gaan in of rond het huis. De laserguns zijn gemakkelijk te gebruiken en het doel is om tegen verschillende teams of spelers te spelen en proberen alle 9 levens van een speler te veroveren. De maximale schietafstand van deze laserguns is 50 meter.

2. Sonic videogame

Sonic Frontiers

Sonic Frontiers” is een videogame van SEGA dat beschikbaar is op verschillende platformen, waaronder de Nintendo Switch, PS4, PS5 en Xbox Series X. Het belooft urenlang speelplezier te bieden en is de eerste van zijn soort. Het bekende blauwe egeltje, Sonic, is de hoofdpersoon van de game.

3. LEGO Star Wars

LEGO Star Wars Stormtrooper Helm - 75276

LEGO Star Wars 75276 is een complexe bouwset voor volwassenen en oudere kinderen die ervaring hebben met LEGO. De set bevat een gedetailleerde replica van een Stormtrooper-helm, en wordt geleverd met een bouwplaat en naamplaatje om het tentoon te stellen. Deze set is een must-have voor fans van Star Wars en LEGO.

4. Elektrische gitaar

Johnny Brook elektrische gitaar

Met deze elektrische gitaarset van Johnny Brook kan de tiener lekker muziek maken als afleiding. De set bestaat uit een elektrische gitaar met 22 frets en een maple neck, chrome machine heads en een praktische tas. Daarnaast wordt dit verjaardagscadeau ook geleverd met een 20 watt versterker, wat het de perfecte set maakt voor beginners.

5. Hoodie

Blue Black Amsterdam hoodie

Deze exclusieve witte hoodie van Blue Black Amsterdam is gemaakt van een extra zachte, dikke stof voor ultiem comfort. Het is ontworpen door een bedrijf dat tevens een gezin is: Mark en Miranda, samen met hun kinderen Milan en Mathijs. Ze ontwerpen de complete collectie van Blue Black Amsterdam.

6. Skateboard

Skateboard Tony Hawk 180

Deze skateboard van Tony Hawk uit de 180-collectie is een kwalitatief goed product voor beginners die graag willen sporten en bewegen. Het is gemaakt door de bekende skateboard-legende zelf en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het is een geschikte keuze voor kinderen die willen leren skateboarden.

7. De Kwakzalvers van Kakelenburg bordspel

999 Games - De Kwakzalvers van Kakelenburg Megabox bordspel

Met deze uitgebreide Big Box van “De Kwakzalvers van Kakelenburg” kan het kind genieten van het basisspel en twee uitbreidingen, “Kruidenheksen” en “Alchemisten”. Dit bordspel is uitgegeven door 999 Games en kan gespeeld worden met 2-4 spelers op vier moeilijkheidsniveaus. Het doel is om een patiënt te kiezen en de benodigde ingrediënten te verzamelen om deze te behandelen. Het kan handig zijn om YouTube-filmpjes te bekijken om het spel beter te begrijpen.

8. RC-voertuig

Traxxas Slash RC-voertuig

De Traxxas RC-auto met een schaal van 1:10 is speciaal voor liefhebbers van radiografisch bestuurbare voertuigen. Deze auto is ontworpen om op bijna elk terrein goed te rijden en heeft een uitstekende wegligging. Bovendien is de elektronica goed waterdicht weggestopt en kan het voertuig een topsnelheid van 48 km/u behalen. Helaas is deze auto niet voor ieder budget weggelegd, omdat hij een stevige prijs heeft.

9. Drone

Syma X8HW

Deze drone van Syma is geschikt voor beginners en heeft een 720P HD camera, een accuduur van 10 minuten en een bereik van 100 meter. Het is een goedkoper model, wat betekent dat de kwaliteit misschien iets minder is, maar het is een uitstekende manier om te leren dronevliegen.

10. Draadloos toetsenbord

Logitech MX KEYS draadloos toetsenbord

Deze draadloze Logitech MX KEYS mini toetsenbord is compact en heeft een minimalistisch design. Het heeft een lange batterijduur; zonder verlichting gaat de accu 5 maanden mee en met verlichting 10 dagen. Het is een van de beste draadloze toetsenborden op dit moment en is gemakkelijk op te pakken en mee te nemen.

11. LEGO Architecture

LEGO Architecture New York City - 21028

De LEGO Architecture 21028 set bevat een replica van de skyline van New York City op schaal. Deze set is onderdeel van de LEGO Architecture lijn, waarbij iconische gebouwen en skylines uit de hele wereld worden nagebouwd. Deze set is speciaal voor de echte LEGO-liefhebbers.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 14 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 14-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 14 jaar oud.

Libertalia

999 Games Libertalia

Klik op afbeelding voor info

The Next Beat by Tiësto

The Next Beat by Tiësto

Winnaar 2021 - Klik op afbeelding voor info

Exploding Kittens

Exploding Kittens

Winnaar 2019 - Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 14 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 14-jarig kind te schenken.