De 11 BESTE cadeaus voor 13-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 13 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 13-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 13e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 13-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 13-jarige jongens.

Bright lichtgevende voetbal

Deze voetbal van Bright is een must-have voor alle voetbalfans. Het is gemaakt van reflecterend leer en lijkt in het donker zwart, maar zodra er licht op schijnt, licht de voetbal helemaal op. Zo kan de jongen zijn voetbalskills nog beter tonen in foto’s en video’s met flits. Dit is een van de coolste voetballen op de markt!

2. Trefl puzzel

Trefl 33031 legpuzzel

Deze legpuzzel van Trefl bevat 3000 puzzelstukjes en toont een prachtig berglandschap. De puzzels van dit merk uit Polen zijn van hoge kwaliteit en er zijn ook andere afbeeldingen beschikbaar met verschillende aantallen puzzelstukjes.

3. 3D-puzzel

Wrebbit Eiffeltoren 3D-puzzel

Met deze 3D-puzzel van Wrebbit kan het kind de Eiffeltoren in Parijs op een nog indrukwekkendere manier leren kennen. Het bevat 816 puzzelstukjes en is 102 cm hoog als het opgebouwd is. 3D-puzzels zijn een leuke manier om het legpuzzelen naar een hoger niveau te tillen.

4. Gaming stoel

X-Rocker G-Force Sport 2.1 gaming stoel blauw

Deze gaming stoel van X-Rocker, de G-Force Sport 2.1, biedt een goede zithouding voor jonge gamers. Het unieke design en het comfort zijn uitstekend, en er is zelfs een bedieningspaneel om de audio tijdens het gamen te regelen.

5. Catan: Big Box bordspel

Catan Big Box bordspel

Met deze Big Box versie van Catan van 999 Games heb je niet alleen het basis spel, maar ook 4 uitbreidingen en 2 scenario’s tot je beschikking. Dit maakt dit verjaardagscadeau leuk voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Kolonisten van Catan is een populair bordspel en deze uitgebreide versie biedt nog meer mogelijkheden voor urenlang speelplezier.

6. 3D-voetballamp

Klarigo 3D-voetballamp

De 3D-voetballamp van Klarigo is een leuk cadeau voor voetballiefhebbers. De lamp heeft 16 verschillende kleuren die met de afstandsbediening aangepast kunnen worden. De lamp is beschikbaar met de logo’s van verschillende voetbalclubs, zoals Ajax, Feyenoord en PSV, en ook van enkele buitenlandse clubs.

7. Dartbord

Winmau Blade 6 dartbord

Herschrijf de volgende tekst in een NLP-vriendelijke indeling in het Nederlands: Darten is tegenwoordig zeer populair en dat komt mede door een van de beste darters ter wereld, Michael “Mighty Mike” van Gerwen! Deze dartset bevat een officieel Winmau Blade 6 dartbord en twee sets officiële brass dartpijlen van MVG!

8. Digitale wekkerradio

AIC 28BT digitale wekkerradio

Deze digitale wekkerradio van AIC is een handig gadget voor een jongen van deze leeftijd. Het heeft niet alleen een wekkerfunctie, maar ook de mogelijkheid om telefoons draadloos op te laden en een ingebouwde bluetooth speaker. De wekkerradio is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

9. Bluetooth beanie

Bluetooth beanie muts

Een beanie, oftewel een muts, met ingebouwde draadloze speakers is een uniek en handig cadeau voor een jongen van deze leeftijd. Deze beanie werkt via bluetooth en heeft een luistertijd van ongeveer 4 uur. Binnen 60 minuten is de beanie weer volledig opgeladen en klaar om opnieuw te worden gebruikt. Nooit meer gedoe met snoeren!

10. Drone

Snaptain SP650 drone

Met deze SP650 drone van Snaptain kan een kind op jonge leeftijd al veel plezier hebben. De drone heeft een 1080P HD camera waarmee mooie beelden kunnen worden gefilmd. De vliegtijd van één accu is 12 minuten en het bereik is 80 meter. Bovendien worden er twee accu’s bijgeleverd.

11. Opblaasbare stoel

Intex opblaasbare lounge stoel

Deze opblaasbare loungestoel van Intex is een fijne manier om te ontspannen. Het ondervlak is gemaakt van stevig materiaal, zodat het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. De stoel heeft ook een voetensteun en een handige bekerhouder.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 13 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 13-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 13 jaar oud.

Robin Hood

999 Games Robin Hood

Klik op afbeelding voor info

BEEDZ Art Frida Kahlo 5000

BEEDZ Art - Frida Kahlo 5000

Klik op afbeelding voor info

The Hunger

The Hunger

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 13 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 13-jarig kind te schenken.