De 11 BESTE cadeaus voor 13-jarige jongens

Ben je op zoek naar leuke en originele cadeaus voor jongens van 13 jaar? Op deze pagina vind je goede cadeaus om aan een 13-jarige jongen te geven!

In dit artikel hebben we leuke geschenkideeën voor jongens vanaf 13 jaar geselecteerd die kunnen worden gegeven voor hun 13e verjaardag of voor andere feestelijke gelegenheden. Veel van deze beste geschenkideeën voor jongens zijn speelgoed waar een kind van 13 jaar graag mee zal spelen. Hieronder vind je onze selectie met de beste cadeaus voor 13-jarige jongens.

 1. Lichtgevende voetbal
 2. Trefl puzzel
 3. 3D-puzzel
 4. Gaming stoel
 5. Catan: Big Box bordspel
 6. 3D-voetballamp
 7. Dartbord
 8. Digitale wekkerradio
 9. Bluetooth beanie
 10. Drone
 11. Opblaasbare stoel
Bright lichtgevende voetbal

Dit is ongetwijfeld een van de coolste voetballen van dit moment. Deze voetbal van Bright geeft licht op video’s en foto’s die gemaakt worden met de de flits aan! Deze voetbal is gemaakt van reflecterend leer en lijkt in het donker zwart, maar zodra er licht op schijnt licht de voetbal helemaal op. Dit geeft een geweldig effect en zo kan de jongen zijn voetbalskills nog beter showen op social media!

2. Trefl puzzel

Trefl 33031 legpuzzel

De puzzels van Trefl zijn misschien in Nederland niet zo heel bekend, maar de kwaliteit puzzels die dit bedrijf uit Polen levert is uitmuntend! In deze legpuzzel met 3000 puzzelstukjes is een afbeelding te zien van een berglandschap met meer, maar er zijn natuurlijk ook puzzels te koop van dit merk met andere mooie afbeeldingen en met meer of minder puzzelstukjes.

3. 3D-puzzel

Wrebbit Eiffeltoren 3D-puzzel

Normale legpuzzels zijn natuurlijk leuk om te maken, maar om het letterlijk naar een volgende dimensie te tillen zijn er tegenwoordig heuse 3D-puzzels te koop! Deze 3D-puzzel van Wrebbit is gebaseerd op de Eiffeltoren in Parijs, bestaat uit 816 puzzelstukjes en is 102cm hoog!

4. Gaming stoel

X-Rocker G-Force Sport 2.1 gaming stoel blauw

Veel jongens op deze leeftijd gamen veel en om er dan zeker van te zijn dat ze dit doen met een goede zithouding is een goede gaming stoel echt vereist! Deze G-Force Sport 2.1 van X-Rocker biedt uitstekende comfort, heeft een uniek design en zelfs ook een bedieningspaneel om de audio tijdens het gamen te regelen!

5. Catan: Big Box bordspel

Catan Big Box bordspel

Deze uitgebreide Big Box versie van Catan (Kolonisten van Catan) wordt uitgegeven door 999 Games en bevat meerdere uitbreidingen van het razendpopulair bordspel. Deze luxe versie is leuk voor zowel spelers die dit bordspel nog nooit hebben gespeeld als ook voor spelers die het bordspel al kennen. Het bevat het basisspel plus 4 uitbreidingen en 2 scenario’s.

6. 3D-voetballamp

Klarigo 3D-voetballamp

Als het kind van voetbal houdt is een 3D-voetballamp van van Klarigo misschien een leuk geschenk voor hem. Deze 3D-lamp heeft maar liefst 16 verschillende soorten kleuren die met de meegeleverde afstandsbediening aangepast kunnen worden. Deze lamp is te koop in meerdere uitvoeringen zoals bijvoorbeeld de logo’s van Ajax, Feyenoord of PSV en van een aantal buitenlandse voetbalclubs!

7. Dartbord

Winmau Blade 6 dartbord

Darten is momenteel razendpopulair en dat is mede te denken aan een van de beste darters ter wereld, dan hebben we het natuurlijk over de Nederlander Michael “Mighty Mike” van Gerwen! Deze dartset bevat een echt officieel Winmau Blade 6 dartbord en twee sets officiële brass dartpijlen van MVG!

8. Digitale wekkerradio

AIC 28BT digitale wekkerradio

Bij een geschenk voor een kind van deze leeftijd denk je niet direct aan een wekkerradio. Maar deze digitale 28BT wekkerradio van AIC heeft meerdere functies die erg interessant zijn! Laten we maar meteen beginnen met de coolste optie, en dat is dat deze wekkerradio draadloos een telefoon op kan laden! Ook heeft dit exemplaar een ingebouwde bluetooth speaker en is het te krijgen in 6 verschillende kleuren.

9. Bluetooth beanie

Bluetooth beanie muts

Een beanie is eigenlijk gewoon en ander woord voor muts, en deze beanie heeft iets speciaals! Deze muts is namelijk voorzien van ingebouwde draadloze speakers die via bluetooth werken, het voordeel hiervan is dat er nooit meer met snoeren gerommeld hoeft te worden! De beanie heeft ongeveer een luistertijd van 4 uur en laadt binnen 60 minuten weer volledig op.

10. Drone

Snaptain SP650 drone

Met een drone kunnen kinderen al op jonge leeftijd veel plezier hebben en exemplaren voor beginners zijn vaak goed betaalbaar. Deze SP650 drone van Snaptain is daar een mooi voorbeeld van. Doordat deze drone een 1080P HD camera heeft worden er erg mooie beelden mee gefilmd. De vliegtijd van één accu is 12 minuten maar er worden twee accu’s bijgeleverd en het bereik is 80 meter.

11. Opblaasbare stoel

Intex opblaasbare lounge stoel

Deze opblaasbare loungestoel met voetensteun van Intex is heerlijk om even lekker te ontspannen. Omdat het ondervlak gemaakt is van stevig materiaal kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt. Om het af te maken heeft deze loungestoel zelfs ook nog een handige bekerhouder!

Wat is een goed cadeau om te schenken aan een jongen van 13 jaar?

Het kan nog best een opgave zijn om voor een 13-jarige jongen een goed cadeau uit te kiezen, maar met een beetje goede wil moet het lukken! Enkele populaire cadeaus bij tienerjongens van deze leeftijd zijn videogames, drones of RC-voertuigen. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is waar de jongen plezier aan beleeft en vaak zal gebruiken!

Speelgoed van het Jaar 2022

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 13-jarige jongens om cadeau te geven! Kijk op de volgende pagina om de volledige Speelgoed van Het Jaar 2022 verkiezing te bekijken.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 13 jaar oud?

Bekijk dan ook eens onze artikels met cadeaus voor 12-jarige jongens of met cadeaus voor jongens van 14 jaar om nog meer inspiratie op te doen. Je kunt ook onze lijst met geschenken voor meisjes van 13 jaar bekijken!