De 11 BESTE cadeaus voor 11-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 11 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 11-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 11e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 11-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 11-jarige jongens.

X-Rocker G-Force 2.1 gaming stoel

Jongens van deze leeftijd zijn vaak fanatieke gamers en hebben behoefte aan een goede gaming stoel om een juiste houding te behouden tijdens het spelen. Dat is precies wat X-Rocker voor ogen had met de G-Force Sport 2.1 gaming stoel. Dit product biedt maximale comfort tijdens het gamen en heeft zelfs een bedieningspaneel om de geluidsinstellingen te regelen.

2. Aerobie frisbee

Aerobie Pro Ring blauw

De Aerobie Pro is een speciale frisbee die ver gegooid kan worden en zelfs gebruikt is om het wereldrecord frisbee-gooien te vestigen. De frisbee vliegt stabiel en heeft daarom een flink veld nodig. Houd er rekening mee dat dit buitenspeelgoed niet drijft als hij in het water terechtkomt.

3. Nerf gun

NERF N-Strike Elite Disruptor - Blaster

Nerf pistolen zijn erg populair speelgoed gemaakt door Hasbro. De NERF N-Strike Elite Disruptor blaster heeft een draaiend magazijn met 6 darts en een schietafstand tot 27 meter. De darts van dit stoere verjaardagscadeau kunnen snel achter elkaar worden afgevuurd of één voor één.

4. Heel Wheels

Razor Heel Wheels

Razor Heel Wheels zijn wieltjes die onder de schoenen worden bevestigd. Het leuke van deze Heel Wheels is dat het kind gewoon kan blijven lopen. Als hij snelheid wil maken, neemt hij een aanloop en balanceert op zijn hielen om vooruit te snellen.

5. Telescoop

Spacebrain telescoop

De ruimte en de hemellichamen hebben al sinds de oudheid de aandacht van veel mensen getrokken. Om het kind kennis te laten maken met de ruimte en planeten zoals de maan, Jupiter en Saturnus, kun je hem een telescoop geven. Deze telescoop van Spacebrain is een goed instapmodel en betaalbaar

6. Metaaldetector

Media Evolution metaaldetector

Nederland heeft een rijke historie en daardoor zijn er op veel plekken in het land interessante objecten te vinden met behulp van een metaaldetector. De metaaldetector van Media Evolution maakt het gemakkelijk voor kinderen om deze bodemschatten te vinden. Het ontwerp is eenvoudig gehouden en geschikt voor kinderen. Objecten kunnen tot een diepte van 25 cm worden gedetecteerd.

7. Nintendo Switch game

The Legend of Zelda - Tears of the Kingdom

Dit cadeau is alleen geschikt voor bezitters van een Nintendo Switch console en is de nieuwste game in de Zelda franchise, genaamd The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Deze game zal op 12-05-2023 worden uitgebracht en kan op dit moment alleen vooraf besteld worden. Het is het vervolg op het populaire en goed ontvangen The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit 2017.

8. LEGO Minecraft

LEGO Minecraft De Creeper Mijn - 21155

Kinderen die Minecraft spelen zullen waarschijnlijk veel plezier hebben met deze LEGO Minecraft sets, maar ook kinderen die het videospel niet kennen kunnen er leuk mee spelen. Deze set, genaamd “De Creeper Mijn” (21155), bestaat uit 834 onderdelen en 3 minifiguren.

9. Spikeball

2BEHOME spikeball

Spikeball (roundball) wordt meestal door 2 teams van 2 spelers gespeeld en alle spelers mogen zich vrij rondom het net bewegen. Elke ploeg mag de bal maximaal 3 keer raken voordat het andere team aan de beurt is. Als het andere team de bal niet kan raken, krijgt het andere team het punt. Dit spel traint niet alleen de behendigheid en conditie van het kind, maar is ook nog eens verkrijgbaar in geel, oranje en zelfs met LED-verlichting van het merk 2BEHOME.

10. 3D-puzzel

Ravensburger Eiffeltoren Night Edition 3D-puzzel

Puzzelen is leuk en Ravensburger maakt het nog leuker met deze 3D-puzzel van de Eiffeltoren in Parijs. Deze 3D-puzzel bestaat uit 216 stukjes en bevat ook een handleiding met afbeeldingen, inclusief LED-verlichting.

11. Gitaar

MAX akoestische gitaar

Muziek maken en leren spelen is een goede activiteit voor elk kind van deze leeftijd. Deze akoestische gitaar van MAX is een leuk instapmodel voor als je nog niet zeker weet of gitaarspelen wel iets is voor de jongen. De gitaar heeft 6 snaren en is gemaakt van linden- en esdoornhout. Bovendien is de gitaar ook nog eens betaalbaar.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 11 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 11-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 11 jaar oud.

Robin Hood

999 Games Robin Hood

Klik op afbeelding voor info

Maisto Tech RC Red Bull RB15 #33 Max Verstappen Formule 1

Maisto Tech RC Red Bull RB15 #33 Max Verstappen Formule 1

Klik op afbeelding voor info

Elektronisch Lab

Clementoni Elektronisch Lab

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 11 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 11-jarig kind te schenken.