De 11 BESTE cadeaus voor 10-jarige jongens

Geüpdatet op 6 februari 2023 door

Zoek je leuke en originele cadeaus voor jongens van 10 jaar? Bekijk deze pagina voor goede cadeaus om te geven aan een 10-jarige jongen!

Weinig tijd om kado’s uit te kiezen?

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Bekijk direct de winnaars van het Speelgoed van het Jaar 2022 onderaan op deze pagina!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven voor de 10e verjaardag van een jongen. Veel van de cadeau-ideeën op deze pagina zijn speelgoed waar een 10-jarig kind graag mee zal spelen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste cadeaus voor 10-jarige jongens.

2BEFUN Nintendo Switch opbergtas

Deze opbergtas van 2BEFUN biedt bescherming voor de Nintendo Switch en heeft extra ruimte voor spellen en accessoires. De binnenkant is gemaakt van zacht fleece materiaal om de Switch te beschermen tijdens transport.

2. Katapultvliegtuigje

Paul Günther 1904 - E-Glider vliegtuig

Deze elektrisch aangedreven katapultvliegtuig van Günther is perfect voor jongens die houden van vliegtuigen. Het vliegtuigje wordt gelanceerd met een katapult en vliegt door zijn unieke vorm mooi door de lucht. Gemaakt van piepschuim, is het het beste om op een zachte ondergrond zoals gras of zand te spelen.

3. Hoverboard

Bluewheel HX360 hoverboard

Met deze HX360 hoverboard van Bluewheel zal het kind zich verplaatsen als een echte tovenaar. Het hoverboard heeft lichtgevende LED-banden en zelfs luidsprekers die met een speciale app bediend kunnen worden. Gemaakt door het Duitse bedrijf Bluewheel, staat deze hoverboard garant voor kwaliteit en vele uren speelplezier.

4. Keyboard

MAX KB1 keyboard

Het is goed om te weten dat het leren spelen van een instrument op jonge leeftijd kan bijdragen aan de ontwikkeling van een kind. De MAX keyboard is een uitstekend instrument voor beginners om mee te leren spelen. Het keyboard heeft 61 toetsen, een LCD-display en een trainingsfunctie om wegwijs te worden met keyboards.

5. Nerf Gun

NERF N-Strike Elite Surgefire - Blaster

De NERF N-Strike Elite Surgefire blaster is een speelgoedpistool van het merk NERF dat is bedoeld voor kinderen vanaf 10 jaar. Het pistool heeft een draaiend magazijn met 15 darts die van schuim zijn gemaakt en tot wel 27 meter ver kunnen schieten. Het is een leuk verjaardagscadeau voor jongens die van actie en avontuur houden.

6. Rubik’s Cube

Rubik's Cube 3x3 - Breinbreker Kubus

Deze Rubik’s Cube is een klassiek en uitdagend spel voor kinderen. Door aan de zijdes te draaien, moet het kind de kleuren van alle vlakken zo veranderen dat ze allemaal dezelfde kleur hebben. Met deze Rubik’s Cube van Jumbo zijn miljarden combinaties mogelijk, maar er is slechts één juiste oplossing. Het spel is al meer dan 30 jaar oud, maar blijft leuk en uitdagend voor kinderen van alle leeftijden.

7. LEGO BrickHeadz

LEGO BrickHeadz Star Wars De Mandalorian & Baby Yoda - 75317

De LEGO BrickHeadz 75317 set is geschikt voor fans van Star Wars en bevat twee figuren: The Mandalorian en Baby Yoda. Deze set kan gebruikt worden als speelgoed of als verzamelobject en wordt geleverd met een displayplaatje.

8. Regenwormen dobbelspel

999 Games - Regenwormen dobbelspel

“Met het dobbelspel “Regenwormen” van 999 Games kan het hele gezin op elk moment spelen en het duurt niet langer dan 30 minuten. Het spel is gemakkelijk te begrijpen en daarom geschikt voor kinderen van deze leeftijd. Dit Nederlandse bordspelfabrikant produceert hoogwaardige bordspellen voor het hele gezin.

9. Harry Potter schaakspel

Harry Potter schaakspel

Met dit schaakspel van Noble Collection kun je schaken en Harry Potter combineren. Het spel bevat 32 plastic schaakstukken, een speelbord en twee opbergzakjes voor de stukken. Het is een leerzame en leuke manier om te spelen en te genieten van Harry Potter.

10. Inlineskates

Nijdam Go Crossing verstelbare inlineskates

Inlineskaten is een leuke en sportieve activiteit voor kinderen. Om ervoor te zorgen dat inlineskates langer mee gaan, is het handig om te kiezen voor verstelbare modellen. Deze Nijdam inlineskates kunnen aan verschillende maten worden aangepast. Vergeet niet om het kind ook bescherming te laten dragen tijdens het skaten.

11. LEGO Technic

LEGO Technic Wegenbouwploeg - 42060

LEGO Technic is leuk bouwspeelgoed voor jongens die graag technisch bezig zijn en het leuk vinden om met LEGO te bouwen. Deze set, genummerd 42060, is gebaseerd op een wegenbouwploeg en bestaat uit een truck met afkoppelbare aanhanger en graafmachine met rupsbanden. Het heeft 365 onderdelen en bevat geen minifiguren.

Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars 10 jaar

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

Elk jaar wordt het Speelgoed van het Jaar door een vakjury gekozen, dit is natuurlijk ook uitstekend speelgoed voor 10-jarige jongens om cadeau te geven! Hieronder staan drie winnaars die geschikt zijn om te schenken aan een kind van 10 jaar oud.

Kuddegedrag

Kuddegedrag

Klik op afbeelding voor info

Robin Hood

999 Games Robin Hood

Klik op afbeelding voor info

Funko POPs!

Pikachu #353 - Pokemon - Funko POP!

Klik op afbeelding voor info

Alle andere winnaars van het Speelgoed van het Jaar staan hier.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus voor een kind van 10 jaar oud?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën om aan een 10-jarig kind te schenken.