De 11 BESTE brievenbus cadeaus

Auteur:

Zoek je leuke en originele brievenbus cadeaus? Bekijk deze pagina voor goede brievenbus cadeaus om te versturen per post!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van brievenbus cadeaus die geschikt zijn om per post te versturen. Een brievenbus cadeau is een cadeau dat zo klein en plat is dat het door de brievenbus van iemands huis past. Het kan bijvoorbeeld een kaart, een boek, of een plantje zijn. Brievenbuscadeaus zijn handig om te geven als je iemand wilt verrassen, maar niet in persoon bij hem of haar kunt zijn, of als je geen tijd hebt om langs te gaan. Bekijk hieronder onze selectie van de beste brievenbus cadeaus.

Brievenbus Hiep Hiep Hoera giftset

Dit brievenbuscadeau is speciaal voor een verjaardag en bevat 12 mooie rozen in verschillende kleuren. Verder bevat dit cadeau een feesthoedje, toeter en slinger. De rozen zijn ingepakt in een speciale folie waardoor ze 5 dagen zonder water kunnen, ze slapen in feite en kunnen zodoende via de post worden verstuurd!

2. Theeproeverij

Theeproeverij

Dit brievenbuscadeau met thee is geweldig voor de echte theeliefhebber! Het is namelijk een theeproeverij met 4 verschillende soorten theesmaken. Deze theesmaken zijn ginger peach, super mint, honey rooibos en naturally calm. De inhoud van dit theegeschenk is genoeg voor zo’n 16 kopjes thee!

3. Leesboek – De kracht van keuze

Kelly Weekers - De kracht van keuze

Dit brievenbuscadeau is erg geschikt om de ontvanger sterkte te wensen in moeilijke tijden! Dit leesboek van psycholoog en business coach Kelly Weekers heet De Kracht van keuze en is haar meest persoonlijke boek. Kelly neemt de lezer mee in haar leven en deelt haar visie op zaken zoals verlies, zelfvertrouwen, ambitie en vriendschap. Bekijk ook ons artikel met de beste hart onder de riem cadeaus als je hiernaar opzoek bent!

4. Theeplant

Brievenbus giftset je huis is je thuis

Dit housewarming cadeau is een erg leuk brievenbuscadeau voor iemand die een nieuwe woning heeft betrokken. Het bevat een theeplant die maar één keer per week water nodig heeft, wel zo makkelijk vlak na een verhuizing! Verder bevat het ook een zeep in de vorm van een huis en kan er kaartje met persoonlijke boodschap worden toegevoegd! Bekijk ook onze artikel met het beste housewarming cadeau als je hierin geïnteresseerd bent!

5. Beverbende kaartspel

999 Games - Beverbende

Beverbende is een kaartspel van 999 Games en is uitermate geschikt om als brievenbuscadeau aan een kind per post te versturen! Dit kaartspel is geschikt vanaf 6+ jaar oud en is zeer geschikt om te spelen door gezinnen met kinderen. Één spelletje duurt ongeveer 20 minuten en er zijn ook uitbreidingen te koop!

6. Speenkoord

Done by Deer speenkoord Croco

Dit speenkoord van Done by Deer is een leuk brievenbuscadeau voor een baby en kan ook als kraamcadeau fungeren! Het is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar en het leuke is dat dit product eigenlijk een babyspeeltje en fopspeen in één is. Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor een geboorte als je hiernaar opzoek bent!

7. Face sheet maskers

Kneipp cadeaupakket - Face sheet maskers

Dit heerlijke cadeaupakket van Kneipp is zeer geschikt om per post als brievenbuscadeau aan een vrouw te schenken! Dit product bevat 3 gezichtsmaskers met de namen Hydro kick, Chill out en Detox care en ze bevatten ingrediënten die 100% dieproefvrij en vegan zijn! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaupakketten voor een dame om nog meer inspiratie te vinden!

8. Happy Socks

Happy Socks - Thumbs Up herensokken

Dit brievenbuscadeau kan erg leuk zijn om aan een man te schenken, het bevat namelijk een paar mooie sokken van Happy Socks! De sokken bevatten kleurige icoontjes van opgestoken duimpjes en zijn gemaakt van 86% katoen, 12% polyamide, 2% elastaan en voelen hierdoor erg zacht aan!

9. Milka pralines

Milka pralines

Dit lekkere brievenbuscadeau van chocolade bevat 20 chocolaatjes van in totaal 110 gram en past daardoor in de brievenbus! De pralines van Milka zijn gemaakt van Alpen melkchocolade en hebben een vulling van melkcrème. Dit cadeau zal letterlijk en figuurlijk goed in de smaak vallen!

10. Leesboek – Mam & pap vertellen over jou

Elma van Vliet - Mam & pap vertellen over jou

Dit leesboek van schrijfster Elma van Vliet heet Mam & pap vertellen over jou en is een erg goed brievenbuscadeau om te geven aan iemand die zwanger is! Met dit boek kunnen jeugdherinneringen voor altijd bewaard worden voor het kindje zowel tijdens de zwangerschap maar ook als het al geboren is. Wat het extra leuk maakt is dat het kindje later zelf ook in het boekje kan schrijven! Bekijk ook ons artikel met de beste cadeaus voor een zwangere vrouw als je dit zoekt!

11. Leesboek – Bucketlist reizen

Marloes de Hooge - Bucketlist reizen

Het boek Bucketlist reizen is geschreven door Marloes de Hooge, zij is de oprichter van een reisblog genaamd TravelValley. Het is een erg geschikt brievenbuscadeau om met kerst aan iemand te schenken, omdat veel mensen rond deze tijd hun vakanties voor het komende jaar gaan plannen. Het boek zelf bevat 25 reizen die je volgens Marloes gemaakt moét hebben in je leven!