De 11 BESTE bierpakketten

Geüpdatet op 7 februari 2023 door

Zoek je een goed bierpakket om cadeau te doen? Bekijk deze pagina voor goede bierpakketten om te schenken aan een bierliefhebber!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van bierpakketten die geschikt zijn om te geven als cadeau. Een bierpakket is een bundel met verschillende bieren die samen aangeboden worden als cadeau. Het pakket kan bestaan uit bieren van een bepaald merk of van verschillende merken, en kan gevarieerd zijn in smaak en stijl. Het is een leuk cadeau voor liefhebbers van bier of voor iemand die graag verschillende soorten bier wilt uitproberen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste bierpakketten.

Bierpakket Uiltje

Dit bierpakket bevat 5 blikjes bier van brouwerij Uiltje Brewing Company dat in Haarlem gevestigd is! Naast de biertjes die elk een inhoud van 33 cl hebben komt dit biercadeau ook met een exclusief paar Uiltje sokken! De bieren uit dit pakket hebben de namen Bird of Prey, Track Down, Prima Donna, Dr. Raptor en Superb-Owl.

2. Beer Tasting Box

Beer Tasting Box

Deze Beer Tasting Box bevat 4 verschillende flesjes bier die elk 33 cl inhoud hebben. De 4 bieren in dit bier cadeau zijn verschillend van smaak en heten Brewdog Punk IPA (5,6%), Tripel LeFort (8%), St. Bernardus Pater 6 (6,7%) en Sint Christoffel Blond (5,4%). Het is mogelijk dat soms één van deze bieren zijn vervangen door de La Trappe Blond (6,5%).

3. Kompaan bierpakket

Kompaan bierpakket

Dit bierpakket bevat 6 blikjes bier van elk 33 cl inhoud en zijn gebrouwen door brouwerij Kompaan uit Den Haag. Dit biergeschenk bevat bieren met de namen Bondgenoot (5,2%), Levensgenieter (4,5%), Juicy Joker (6%), Kameraad (5%), Handlanger (8,2%) en Badgast (5,7%).

4. Award Winning bierpakket

Award Winning bierpakket

Dit bierpakket is geweldig voor de echte bierliefhebber, in dit Award Winning bierpakket zitten 4 heerlijke blikjes bier (4x 33 cl) die zeker zullen smaken! Het biergeschenk bevat de bieren De Molen Op & Top (4,5%), La Trappe Blond (6,5%), St. Bernardus Abt 12 (10%) en La Trappe Tripel (8,0%).

5. Alcoholvrij bierpakket

Alcoholvrij bierpakket

Bier zonder alcohol is tegenwoordig ook zeer populair dus een alcoholvrij bierpakket mag ook niet ontbreken! Dit bierpakket bevat 4 heerlijke flesjes met alcoholvrij bier van elk 33 cl inhoud. De bieren in dit pakket hebben de namen Van Moll Wanderlust, Dava Surf Ale, Jever Fun en BrewDog Nanny State.

6. Bierkistje + naam

Bierkistje + naam

Dit houten kistje bevat 5 verschillende premium bieren plus een stalen breekijzer om het kistje mee open te breken! Daarnaast kun je het biercadeau een extra persoonlijk tintje geven door een eigen etiket met foto/naam te ontwerpen.

7. Texels bierpakket

Texels bierpakket

Dit bierkistje bevat 5 flesjes bier van elk 33 cl die zijn gebrouwen door brouwerij Texels. De bieren in dit bierpakket heten Skuumkoppen, Dubbel, Vuurbraak, Goedkoppe en Eyerlander en zijn ideaal om aan een echte bierdrinker te schenken!

8. Belgisch bierpakket

Belgisch bierpakket

Deze bierbox bevat 5 heerlijke flesjes met Belgisch bier en het zal zeker in de smaak vallen! De bieren worden geleverd in een robuust houten kistje dat met het meegeleverde breekijzer open kan worden gemaakt!

9. Bierproeverij

Bierproeverij - Proef de bieren

Een bierproeverij is altijd leuk om te doen en daar is dit Proef de bieren bierpakket uitermate geschikt voor! Het bevat 8 verschillende flesjes bier die elk een eigen nummer hebben, verder bevat het vraag- en antwoordkaarten zodat aan het einde van de proeverij de score opgemaakt kan worden!

10. La Chouffe bierpakket

La Chouffe bierpakket

Een bierpakket met bieren van La Chouffe mag natuurlijk niet ontbreken! La Chouffe is misschien wel beter bekend onder de naam “kabouterbier” en is wereldberoemd! Dit bierkistje bevat 4 flesjes La Chouffe bier die een alcoholpercentage van 8% hebben. Daarnaast bevat het kistje een speciaal La Chouffe glas en bierviltjes!

11. Oedipus bierpakket

Oedipus bierpakket

Dit lekker bierpakket is verpakt in een mooie kleurige geschenkverpakking en bevat 6 flesjes met bier van de Amsterdamse brouwerij Oedipus. Het biercadeau bevat de bieren Thai Thai (8%), Mama (5%), Mannenliefde (6%), Gaia (7%), Offline (4,5%), Polyamore (5%).

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met drank te maken hebben?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met drank te maken hebben.