De 11 BESTE bierpakketten

Geüpdatet op 13 oktober 2023 door
Zoek je goede bierpakketten om te schenken? Op deze pagina staan de beste bierpakketten om te geven aan een bierliefhebber!

Geef de smaak van authentiek bier met deze bierpakketten. Van lokale ambachtelijke bieren tot internationale favorieten, hier vind je het perfecte geschenk voor elke bierliefhebber. Hieronder vind je onze selectie met bierpakketten voor de echte bierdrinkers.

Bierpakket Uiltje

Dit bierpakket bevat 5 blikjes bier van brouwerij Uiltje Brewing Company dat in Haarlem gevestigd is! Naast de biertjes die elk een inhoud van 33 cl hebben komt dit biercadeau ook met een exclusief paar Uiltje sokken! De bieren uit dit pakket hebben de namen Bird of Prey, Track Down, Prima Donna, Dr. Raptor en Superb-Owl.

2. Beer Tasting Box

Beer Tasting Box

Deze Beer Tasting Box bevat 4 verschillende flesjes bier die elk 33 cl inhoud hebben. De 4 bieren in dit bier cadeau zijn verschillend van smaak en heten Brewdog Punk IPA (5,6%), Tripel LeFort (8%), St. Bernardus Pater 6 (6,7%) en Sint Christoffel Blond (5,4%). Het is mogelijk dat soms één van deze bieren zijn vervangen door de La Trappe Blond (6,5%).

3. Kompaan bierpakket

Kompaan bierpakket

Dit bierpakket bevat 6 blikjes bier van elk 33 cl inhoud en zijn gebrouwen door brouwerij Kompaan uit Den Haag. Dit biergeschenk bevat bieren met de namen Bondgenoot (5,2%), Levensgenieter (4,5%), Juicy Joker (6%), Kameraad (5%), Handlanger (8,2%) en Badgast (5,7%).

4. Award Winning bierpakket

Award Winning bierpakket

Dit bierpakket is geweldig voor de echte bierliefhebber, in dit Award Winning bierpakket zitten 4 heerlijke blikjes bier (4x 33 cl) die zeker zullen smaken! Het biergeschenk bevat de bieren De Molen Op & Top (4,5%), La Trappe Blond (6,5%), St. Bernardus Abt 12 (10%) en La Trappe Tripel (8,0%).

5. Alcoholvrij bierpakket

Alcoholvrij bierpakket

Bier zonder alcohol is tegenwoordig ook zeer populair dus een alcoholvrij bierpakket mag ook niet ontbreken! Dit bierpakket bevat 4 heerlijke flesjes met alcoholvrij bier van elk 33 cl inhoud. De bieren in dit pakket hebben de namen Van Moll Wanderlust, Dava Surf Ale, Jever Fun en BrewDog Nanny State.

6. Hertog Jan bierkistje

Hertog Jan bierpakket

Verras de ontvanger met dit leuke Hertog Jan bierkistje, perfect als cadeau. Het pakket bevat 5 flesjes bier in een robuuste houten kist. De bieren variëren van pils tot speciaalbieren, elk met een uniek karakter en smaak.

7. Texels bierpakket

Texels bierpakket

Dit bierkistje bevat 5 flesjes bier van elk 33 cl die zijn gebrouwen door brouwerij Texels. De bieren in dit bierpakket heten Skuumkoppen, Dubbel, Vuurbraak, Goedkoppe en Eyerlander en zijn ideaal om aan een echte bierdrinker te schenken!

8. Belgisch bierpakket

Belgisch bierpakket

Deze bierbox bevat 5 heerlijke flesjes met Belgisch bier en het zal zeker in de smaak vallen! De bieren worden geleverd in een robuust houten kistje dat met het meegeleverde breekijzer open kan worden gemaakt!

9. Bierproeverij

Bierproeverij - Proef de bieren

Een bierproeverij is altijd leuk om te doen en daar is dit Proef de bieren bierpakket uitermate geschikt voor! Het bevat 8 verschillende flesjes bier die elk een eigen nummer hebben, verder bevat het vraag- en antwoordkaarten zodat aan het einde van de proeverij de score opgemaakt kan worden!

10. La Chouffe bierpakket

La Chouffe bierpakket

Een bierpakket met bieren van La Chouffe mag natuurlijk niet ontbreken! La Chouffe is misschien wel beter bekend onder de naam “kabouterbier” en is wereldberoemd! Dit bierkistje bevat 4 flesjes La Chouffe bier die een alcoholpercentage van 8% hebben. Daarnaast bevat het kistje een speciaal La Chouffe glas en bierviltjes!

11. Oedipus bierpakket

Oedipus bierpakket

Dit lekker bierpakket is verpakt in een mooie kleurige geschenkverpakking en bevat 6 flesjes met bier van de Amsterdamse brouwerij Oedipus. Het biercadeau bevat de bieren Thai Thai (8%), Mama (5%), Mannenliefde (6%), Gaia (7%), Offline (4,5%), Polyamore (5%).

Veelgestelde vragen

Hieronder staan enkele veelgestelde vragen die betrekking hebben op dit artikel.

Waarom is een bierpakket een populair cadeau?

Een bierpakket is een gewaardeerd geschenk omdat het een verscheidenheid aan unieke en ambachtelijke bieren biedt die men misschien niet zelf zou kopen. Het is een ideale manier om nieuwe smaken te ontdekken en een bierliefhebber te verrassen.

Voor welke gelegenheden zijn bierpakketten geschikt?

Bierpakketten zijn geschikt voor vele gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, Vaderdag, feestdagen of gewoon als bedankje. Ze zijn ook populair als relatiegeschenken of als onderdeel van een kerstpakket.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een bierpakket?

Bij het kiezen van een bierpakket is het belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van de ontvanger. Overweeg pakketten die een mix van bekende en nieuwe bieren bevatten, en let op de herkomst, het type bier en eventuele brouwerijinformatie.

Hoe worden bierpakketten gepresenteerd?

De meeste bierpakketten worden geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking of houten krat. Veel pakketten bevatten ook proefnotities, informatie over de brouwerijen en eventueel glaswerk of andere biergerelateerde accessoires.

Kan ik een gepersonaliseerd bierpakket samenstellen?

Ja, veel aanbieders bieden de mogelijkheid om een bierpakket op maat samen te stellen. Hierdoor kun je bieren kiezen die specifiek aansluiten bij de voorkeuren van de ontvanger en eventueel persoonlijke notities of andere items toevoegen.

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus?

Hieronder staan nog meer artikels met cadeau-ideeën om aan deze doelgroep te schenken.