De 12 BESTE bierbrouwpakketten

Auteur:

Zoek je een goed bierbrouwpakket om cadeau te doen? Bekijk deze pagina voor goede bierbrouwpakketten om te schenken!

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van bierbrouwpakketten die geschikt zijn om te geven als cadeau. Een bierbrouwpakket is een verzameling van producten en materialen die nodig zijn om bier te maken. Dit kan variëren van een basispakket met mout, hop en gist tot een uitgebreid pakket met allerlei specifieke ingrediënten en gereedschappen om bier te brouwen. Bekijk hieronder onze selectie van de beste bierbrouwpakketten.

Brew Monkey Basis Tripel - Bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis Tripel bier mee te brouwen. Dit basispakket bevat een vergistingsemmer, waterslot, mout, hop, gist en een handleiding. Dit bierbrouwpakket is in meerdere groottes verkrijgbaar (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

2. Brew Monkey Blond

Brew Monkey Blond bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis Blond bier mee te brouwen. Dit basispakket bevat een vergistingsemmer, waterslot, hop, mout, gist en een handleiding. Dit product is in meerdere groottes verkrijgbaar (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

3. Brew Monkey IPA

Brew Monkey IPA bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis IPA (Indian Pale Ale) bier mee te brouwen. Dit is het basispakket en het bevat een vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, mout, hop, gist en een handleiding. Dit pakket om zelf bier mee te brouwen is in meerdere groottes verkrijgbaar (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

4. Brew Monkey Weizener

Brew Monkey Weizen bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis Weizener bier mee te brouwen. Dit starterspakket bevat een vergistingsemmer, waterslot, gist, mout, hop en een handleiding. Dit bierbrouwpakket is in meerdere maten verkrijgbaar (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

5. Brew Monkey Dubbel

Brew Monkey Dubbel bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis Dubbel bier mee te brouwen. Dit basispakket bevat een vergistingsemmer met tapkraan, waterslot, hop, mout, gist en een handleiding. Dit bierbrouwpakket is in meerdere groottes te koop (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

6. Brew Monkey Witbier

Brew Monkey Witbier bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Brew Monkey bevat alle ingrediënten om thuis Witbier mee te brouwen. Dit basispakket bevat een waterslot, vergistingsemmer, mout, hop, gist en een handleiding. Dit bierbrouwpakket is in meerdere maten te krijgen (Basis, Compleet, Luxe, Premium).

7. The Brewing Dutchman

The Brewing Dutchman bierbrouwpakket

Dit bierpakket van The Brewing Dutchman is het ideale bierbrouwgeschenk voor een bierliefhebber! Binnen 3 weken kan de ontvanger in een handomdraai zijn of haar eigen gebrouwen IPA (Indian Pale Ale) bier drinken. Deze bierbrouwset bevat alles wat er nodig is om zelf heerlijk aan het bierbrouwen te slaan!

8. Simpelbrouwen IPA

Simpelbrouwen IPA bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een startpakket en hiermee kan er een eigen IPA (Indian Pale Ale) bier gebrouwen worden! Deze bierset is genoeg voor zo’n 4 liter IPA bier en het duurt zo’n 1,5 uur om dit te brouwen. Dit product is in verschillende groottes te koop!

9. Simpelbrouwen Blond

Simpelbrouwen Blond bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een startpakket en hiermee kan er een eigen Blond bier gebrouwen worden! Deze bierset is genoeg voor zo’n 4 liter Blond bier en het duurt zo’n 1,5 uur om dit te brouwen. Dit bierbrouwpakket is in verschillende groottes te koop!

10. Simpelbrouwen Stout

Simpelbrouwen Stout bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een startpakket en hiermee kan er een eigen Stout bier gebrouwen worden! Deze bierset is genoeg voor zo’n 4 liter Stout bier en het duurt zo’n 1,5 uur om dit te brouwen. Dit product is in verschillende maten qua grootte te koop!

11. Simpelbrouwen Tripel

Simpelbrouwen Tripel bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een startpakket en hiermee kan er een eigen Tripel bier gebrouwen worden! Deze bierset is genoeg voor zo’n 4 liter Tripel bier en het duurt zo’n 1,5 uur om dit te brouwen. Dit product is in verschillende groottes verkrijgbaar!

12. Simpelbrouwen Weizener

Simpelbrouwen Weizener bierbrouwpakket

Dit bierbrouwpakket van Simpelbrouwen is een startpakket en hiermee kan er een eigen Weizener bier gebrouwen worden! Deze bierset is genoeg voor zo’n 4 liter Weizener bier en het duurt zo’n 1,5 uur om dit te brouwen. Dit product is in verschillende groottes te krijgen!

Ben je op zoek naar nog meer cadeaus die met drank te maken hebben?

Hieronder staan nog enkele artikels met cadeau-ideeën die met drank te maken hebben.