De 11 BESTE baby cadeaus

Auteur:

Zoek je leuke cadeaus voor een baby? Bekijk deze pagina voor goede baby cadeaus om te geven aan een kind van 0 jaar oud!

Weinig tijd om cadeaus uit te kiezen?

Ga direct naar onze Speelgoed van het Jaar 2022 – Winnaars pagina!

speelgoed van het jaar 2022 winnaars

In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van cadeaus die geschikt zijn om te geven aan een baby. Een baby is een kind in de eerste maanden van het leven. Het is belangrijk om speelgoed te kiezen dat veilig, geschikt voor de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de baby is en dat de zintuigen van de baby prikkelt. Dit kan bijvoorbeeld zijn speelgoed dat makkelijk vast te houden is, dat rammelt, knispert of piept, of dat contrasterende kleuren heeft. Bekijk hieronder onze selectie van de beste baby cadeaus.

Playgro Clip Clop Rammelaar

Een rammelaar is een leuk speelgoed dat kan helpen bij het ontwikkelen van de grove motoriek van de baby. De interactieve rammelaar van Playgro heeft zeer goede beoordelingen en is verkrijgbaar in de kleuren blauw en roze.

2. Knuffel

Happy Horse Konijn Richie Knuffel

Het is normaal dat elk kind een of meer knuffels heeft, en de knuffels van Happy Horse zijn een uitstekende optie. Knuffelkonijn Richie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een geweldig cadeau met een naam voor een babyjongen of babymeisje!

3. Babygym

Fisher Price 3-in-1 babygym

Er is veel te zien en horen in een babygym, wat bijdraagt aan het ontwikkelen van verschillende vaardigheden van een pasgeboren baby. De babygym met speeltjes, geluiden en muziek van Fisher-Price behoort al jaren tot de populairste producten!

4. Badboekje

De mooiste vis van de zee badboekje

Zoals de naam al doet vermoeden, is een badboekje gemaakt voor gebruik tijdens het baden. Het is waterbestendig en de baby kan er leuk naar kijken en mee spelen tijdens een badsessie. Het boek “De mooiste vis van de zee” van Marcus Pfister gaat over vriendschap en delen en is geweldig voor een baby!

5. Loopwagen

VTech 2 in 1 Baby Walker

De eerste stapjes van een baby zijn vaak moeilijk. Om het kind een extra hulp en ondersteuning te bieden kan een loopwagen een goed cadeau zijn. De 2-in-1 loopwagen van VTech laat de baby kennismaken met de wereld van kleuren, vormen, dieren, muziek en nog veel meer!

6. Draaistuurtje

VTech Dierenvriendjes Toeter & Draaistuurtje

Dit draaistuurtje prikkelt de fantasie van een baby. Ze kunnen aan het stuurtje draaien, op de richtingaanwijzers drukken en nog veel meer! Dit educatief speelgoed voor baby’s van VTech heeft geweldige beoordelingen van andere klanten!

7. Speelmat

LifeGoods Speelmat XL

Baby’s liggen en rollen vaak op de grond, om ze toch enigszins een veilige en schone ondergrond te geven zijn er speciale speelmatten voor kinderen verkrijgbaar. Deze speelmat van LifeGoods bestaat uit het alfabet en getallen en is makkelijk schoon te maken.

8. Badzitje

Safety 1st Draaibaar badstoeltje

Omdat een baby vaak nog niet zelfstandig rechtop kan blijven zitten, zijn er badzitjes ontwikkeld. Hierin kan de baby lekker zitten en toch ook veilig van zijn of haar badsessie genieten! Dit badzitje van Safety 1st is draaibaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

9. Waterspeelmat

Chillsy watermspeelmat

Een waterspeelmat is goed voor een baby omdat het heel veel vaardigheden stimuleert. Het traint ook de hoofd-, nek- en schouderspieren van een baby. Dit exemplaar van Chillsy is van uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar!

10. Activeitenkubus

Deplay Activiteitenkubus

Een activiteitenkubus is uitermate geschikt om de cognitieve en motorische vaardigheden van een baby te trainen en ontwikkelen. Deze activiteitenkubus van Deplay bestaat uit veel kleurrijke speelvlakken en biedt de baby urenlang speelplezier!

11. Nijntje boek

Nijntje aanwijsboek

Een aanwijsboekje van Nijntje door Dick Bruna is ook een geweldig cadeau voor een baby. Zelfs op zeer jonge leeftijd is het goed en bevorderlijk om een baby al voor te lezen, dit helpt het kind op latere leeftijd qua niveau!

Ben je op zoek naar nog meer babycadeaus?

Hieronder staan nog enkele artikels met geschenkideeën die met baby’s te maken hebben.